Diumenge, 12 de juliol de 2020

Reportatge

 

El president Artur Mas, al centre, amb Santi Vila, Xavier Trias, Joaquim Forn, Antoni Poveda, Dídac Pestaña, Jaume Tintoré i actors vestits d'època, a l'entrada del Gran Teatre del Liceu / Miguel Ángel Cuartero

Amb la solemnitat de les grans ocasions, s'ha celebrat l'acte central de la commemoració dels 90 primers anys del metro de Barcelona, seguit d'una sortida extraordinària del tren històric, veritable peça de museu del 1924.

Joaquim Forn, president de TMB, amb els directors generals de Metro i Bus, a l'andana de Gaudí / Miguel Ángel Cuartero

TMB ha programat un seguit d'activitats per commemorar el 90è aniversari del metro, amb l'ajuda de patrocinadors i col·laboradors. La més immediata serà la Discovery Underground Barcelona 2014.

Fotograma del film on apareix Quim Gutiérrez viatjant a l'interior d'un tren de la L1 / Productora

El "thriller" apocalíptic dirigit pels germans Pastor i rodat íntegrament a Barcelona mostra una ciutat envaïda per una estranya epidèmia d’agorafòbia i té com a coprotagonista destacat el suburbà barceloní.

Les forces de seguretat públiques i la vigilància privada de Metro es complementen / ACN

La sensació de seguretat a la xarxa de metro ha fet un tomb amb la implantació del patrullatge uniformat per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra, que se suma a la vigilància privada.

Publicitat

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE