Divendres, 29 de maig de 2020

Nova senyalització d’emergència a Fontana

 

Senyalització d’emergència a l’estació de Fontana / Pep Herrero

Nova senyalització d’emergència a Fontana

S’ha engegat una prova pilot de senyalització estàtica a l’estació de metro de Fontana de la línia 3 de metro per facilitar l’evacuació d’usuaris i treballadors en cas d’emergència. Els camins es reforcen amb franges grogues i negres.

Marta Franco / 01.12.11 - 11:27h

A l’estació de metro de Fontana de la línia 3 s’ha portat a terme una prova pilot de senyalització estàtica. Aquesta senyalització va molt més enllà del que estableix la normativa i consisteix principalment a identificar els camins d’evacuació amb una franja fotoluminescent col·locada en parets, terra, escales, ascensors, portes i tota mena d’obstacles, per facilitar que les persones que es trobin a l’estació puguin seguir sense dificultats el recorregut cap a la sortida enmig de la foscor, de presència de fum, etc.

La senyalització dels camins es reforça amb franges grogues i negres i les andanes es localitzen mitjançant una senyalització podotàctil i una franja fotoluminescent. Per elaborar aquestes franges s’utilitzen productes que emmagatzemen l’energia lumínica captada durant el dia per convertir-la en llum quan no n’hi ha.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Servei
L3
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE