Diumenge, 12 de juliol de 2020

L'estació de metro de Poble Sec estrena ascensors

 

L'estació de Poble Sec compta amb nous ascensors / Pep Herrero

L'estació de metro de Poble Sec estrena ascensors

La xarxa de metro continua avançant pel que fa a la millora de l'accessibilitat i suma una nova estació adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, Poble Sec, de la línia 3.

Marta Espinosa / 29.04.15 - 13:15h

Des del 29 d'abril estan en marxa els nous ascensors de l'estació de metro de Poble Sec, situada a l'avinguda Paral·lel de Barcelona. L'obra realitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat converteix l'estació en adaptada i accessible per a persones amb mobilitat reduïda.  

Els treballs han permès la instal·lació de tres ascensors, un que comunica el vestíbul situat al carrer Manso amb el carrer i dos elevadors que connecten el vestíbul amb cadascuna de les andanes, tot plegat per facilitar els itineraris entre els tres nivells de l'estació. També s'ha reordenat l'espai del vestíbul de l'estació i s’hi han construït unes rampes que permeten superar el desnivell entre la línia de peatge i els ascensors.

Les estacions amb ascensor ja són 121

Amb Poble Sec, ja són 121 les estacions que compten amb ascensors i altres facilitats per a persones amb mobilitat reduïda d'un total de 139. És a dir, que el 87% del total de la xarxa de metro està adaptat. Paral·lelament, la Generalitat treballa en la millora de l'accessibilitat de les estacions de Rambla Just Oliveras (L1) i Poblenou (L4), i en el marc dels treballs de la línia 9 a l'Aeroport, les de Collblanc (L5) i Zona Universitària (L3). 

Detall de l'interior d'un dels tres ascensors de Poble Sec / Pep Herrero
Detall de l'interior d'un dels tres ascensors de Poble Sec / Pep Herrero
Poble Sec, de la línia L3, nova estació accessible / Pep Herrero
Poble Sec, de la línia L3, nova estació accessible / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
L3 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE