Dissabte, 7 de desembre de 2019

L’estació de Ciutadella / Vila Olímpica canvia de pell

 

Revestiment amb els colors blanc i blau col·locat a les parets del passadís que connecta el vestíbul i els accessos / M. Á. Cuartero

L’estació de Ciutadella / Vila Olímpica canvia de pell

L'actuació especial de manteniment a l'estació de metro de Ciutadella / Vila Olímpica, de la línia 4, comporta aquests dies el tancament temporal de l'accés Wellington / Zoo, per on ha començat a instal·lar-se el nou revestiment de les parets.

Oriol Pàmies / 22.10.13 - 09:25h

L'obra que TMB està fent a Ciutadella / Vila Olímpica suposa la col·locació de nous revestiments en totes les superfícies de paret del vestíbul, els accessos, les andanes i els passadissos de l'estació, uns 1.200 metres quadrats en total, que s'havien deteriorat de manera accelerada els últims mesos.

Aquestes superfícies, que havien quedat desprotegides després de la retirada de les peces de l'aplacat ceràmic anterior, seran cobertes amb plafons de material fenòlic, resistent i ràpid de netejar, cosa que facilitarà el manteniment a partir d'ara. A les parets s'alternaran els plafons de color blanc, que augmenten la sensació d'amplitud als passadissos, i els de dos tons diferents de blau, un color que evoca la proximitat del mar.

Els treballs, que tenen un pressupost de 85.000 euros, es desenvoluparan al llarg de tres mesos, en els quals l'estació de la línia 4 continuarà oberta al públic en els horaris habituals. Únicament s'ha hagut de tancar temporalment un dels dos accessos, el menys utilitzat, els dies imprescindibles per portar a terme la col·locació dels plafons.

Col·locació de plafons de trespa al passadís de l'accés Wellington / Zoo / Hora Punta
Col·locació de plafons de trespa al passadís de l'accés Wellington / Zoo / Hora Punta
Els plafons blancs s'alternen amb els de dos tons diferents de blau / Hora Punta
Els plafons blancs s'alternen amb els de dos tons diferents de blau / Hora Punta
El nou aplacat facilitarà la neteja i el manteniment de l'estació / M. Á. Cuartero
El nou aplacat facilitarà la neteja i el manteniment de l'estació / M. Á. Cuartero
Els plafons donen claredat als diferents espais de l'estació / M. Á. Cuartero
Els plafons donen claredat als diferents espais de l'estació / M. Á. Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE