Dilluns, 25 de maig de 2020

Finalitza el revestiment de les parets de Ciutadella / Vila Olímpica

 

El blanc i dos tons de blau s'alternen en els aplacats de l'estació / Pep Herrero

Finalitza el revestiment de les parets de Ciutadella / Vila Olímpica

L'estació de Ciutadella / Vila Olímpica, de la línia 4 de metro, ja té totes les superfícies verticals cobertes amb plafons blancs i blaus, els colors d'inspiració marinera escollits per a la rehabilitació de les parets.

Redacció / 16.01.14 - 14:15h

TMB ha finalitzat l'actuació especial de manteniment a l'estació de metro de Ciutadella / Vila Olímpica, de la línia 4, que ha comportat la col·locació de nous revestiments en totes les superfícies de paret del vestíbul, els accessos, les andanes i els passadissos de l'estació, uns 1.200 metres quadrats en total.

Aquestes superfícies, que havien quedat desprotegides després de la retirada de les peces de l'aplacat ceràmic anterior, han quedat cobertes amb plafons de material fenòlic, resistent i fàcil de netejar, cosa que en facilitarà el manteniment a partir d'ara.

L'obra, que tenia un pressupost de 85.000 euros, va començar a l'octubre i s'ha desenvolupat al llarg de tres mesos, en els quals l'estació ha continuat oberta al públic en els horaris habituals. Únicament ha estat necessari tancar temporalment els dos accessos, de manera alternativa, els dies imprescindibles per dur a terme la col•locació dels plafons.

L'estació de Ciutadella / Vila Olímpica registra en aquesta època unes 8.000 entrades els dies feiners, xifra que en època estival s'acosta a les 12.000 els feiners i 15.000 els festius.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE