Dimarts, 7 de juliol de 2020

Bogatell, de la línia 4, estrena vestíbul accessible

 

Nou accés a l’estació de Bogatell a la cruïlla dels carrers de Pujades i Pamplona / M.Á. Cuartero

Bogatell, de la línia 4, estrena vestíbul accessible

L’estació de Bogatell, de la línia 4, té des del 22 de febrer un segon vestíbul adaptat a persones amb mobilitat reduïda, que amplia laccessibilitat en transport públic al sector del districte tecnològic 22@ de Barcelona.

Redacció / 22.02.13 - 11:14h

El nou vestíbul de lestació de Bogatell que sacaba destrenar converteix lestació en accessible i lactualitza al mateix temps als requeriments d’evacuació en cas d’emergència. Lespai, de 700 metres quadrats de superfície, s’ha construït al subsòl de la cruïlla dels carrers Pujades i Pamplona. Compta amb tres ascensors: un que connecta amb l’exterior i dos més per comunicar-lo amb cadascuna de les andanes, així com escales mecàniques per facilitar els itineraris entre els tres nivells de l’estació.

Al vestíbul principal, sota la cruïlla de Pujades, Pere IV i Zamora, shi ha ampliat una cambra tècnica. L’obra l’ha promogut el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Ascensors en 117 estacions

Amb aquesta ja són 117 les estacions de la xarxa de metro accessibles, d’un total de 139, la qual cosa representa el 84%. Estan molt avançades les obres dadaptació de les estacions de Llacuna (L4) i Virrei Amat (L5), i paral·lelament la Generalitat treballa en la millora de l’accessibilitat en la resta destacions, algunes de les quals estan en obres i de les altres nestà redactant els projectes.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
L4 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE