Dilluns, 25 de maig de 2020

S'inicia el procés participatiu per a la 4a fase de la nova xarxa

 

Un moment de la sessió informativa corresponent al districte de Gràcia, a la biblioteca Jaume Fuster / Miguel Ángel Cuartero

S'inicia el procés participatiu per a la 4a fase de la nova xarxa

Aquesta setmana han començat les sessions informatives als districtes de Barcelona per recollir suggeriments i aportacions en relació amb el desplegament de les futures línies de la nova xarxa de bus.

Redacció / 15.10.15 - 13:55h

Durant el mes d'octubre l'Ajuntament de Barcelona està posant en marxa el procés participatiu previ al desplegament de la quarta fase de la nova xarxa de bus, un procés obert a la ciutadania i les entitats, que té caràcter territorial i que, per tant, es desenvolupa en tots els districtes afectats.

Aquest procés participatiu té per objectiu "implicar els usuaris en la proposta de millores per incorporar al servei, tot aprofitant el desplegament de les noves línies, i obrir espais d'informació i recollida d'aportacions". Tindrà una durada de tres mesos i, un cop finalitzat, s'implantarà la quarta fase de la nova xarxa de bus, que preveu desplegar tres noves línies a principis del 2016: H4, V11 i V13. S'arribarà així a les 16 línies en servei (un 57% de les 28 previstes).

Aquesta setmana s'han celebrat les dues primeres sessions, una al districte de Nou Barris i la segona a Gràcia. En total s'han programat 11 sessions als districtes, que són dirigides per tècnics de Mobilitat de l'Ajuntament amb la col·laboració de TMB. També hi haurà sessions específiques per a col·lectius determinats, segons el perfil dels usuaris potencials de les noves línies, com per exemple les escoles.

Punts d'informació als districtes

Com a complement d'aquestes sessions, el procés també permetrà la participació mitjançant punts d'informació i participació desplegats en equipaments dels districtes afectats, on els ciutadans poden consultar la informació i dipositar les seves aportacions en butlletes específiques. També es podrà participar en el procés per mitjans telemàtics accedint al formulari online.

Una vegada realitzada la implantació d'aquesta quarta fase, s'iniciaran les actuacions i els treballs tècnics per accelerar el desplegament de la nova xarxa de bus i reduir el nombre de fases necessàries per arribar a les 28 línies d'altes prestacions programades.

Punt d'informació sobre la nova xarxa de bus a la biblioteca Jaume Fuster / Miguel Ángel Cuartero
Punt d'informació sobre la nova xarxa de bus a la biblioteca Jaume Fuster / Miguel Ángel Cuartero
Material sobr ela nova xarxa de bus que s'utilitza en el procés participatiu / Miguel Ángel Cuartero
Material sobr ela nova xarxa de bus que s'utilitza en el procés participatiu / Miguel Ángel Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE