Dimarts, 7 de juliol de 2020

Campanya al carrer per explicar els detalls de les noves línies

 

Una informadora distribueix fullets sobre la nova xarxa de bus als usuaris / Pep Herrero

Campanya al carrer per explicar els detalls de les noves línies

Des de primers de setembre s'està desenvolupant la campanya "Així avança Barcelona", d'explicació sobre les característiques de la fase 2014 de la nova xarxa de bus, que serà efectiva el 15 de setembre.

Oriol Pàmies / 10.09.14 - 14:16h

Avui és el quart dia del desplegament d'informadors a peu de carrer dins la campanya d'explicació ciutadana de l'ampliació de la nova xarxa de bus, que dilluns vinent es concretarà amb la creació de les línies H14, V15 i V27 i la modificació de la H16. S'arribarà així a les 13 línies en funcionament, del total de 28 que formen el projecte de modernització de la xarxa de transport públic de superfície de TMB.

Són més de 250 persones que han estat formades especialment per posar a l'abast dels barcelonins (i també dels residents a Sant Adrià de Besòs, on arriba la H14) els avantatges de la nova xarxa de bus i contestar preguntes sobre els recorreguts de les línies d'altes prestacions, les línies convencionals que se substitueixen i els canvis que hi haurà en algunes altres línies convencionals.

Prop de 600 parades ateses

Equipats amb armilles i gorres vermelles, s'han distribuït per les parades, on reparteixen fullets (que contenen la descripció, el plànol i els horaris bàsics de cada línia) i responen els dubtes dels viatgers. El desplegament abasta 12 jornades, del 5 al 20 de setembre, i comporta la presència d'informadors en prop de 600 parades, amb atenció especial a les que formen part de 18 àrees d'intercanvi, és a dir, els enllaços entre dues o més línies de la nova xarxa.

En total es dedicaran prop de 8.000 hores a la feina d'informar a peu de carrer. L'equip està gestionat per coordinadors i caps de campanya de l'empresa contractada per l'Ajuntament de Barcelona i responsables de TMB.

Tots els canals activats

Els informadors són un element central de la campanya "Així avança Barcelona", que inclou la col·locació de centenars de banderoles, el repartiment de 400.000 fullets, cartells en porteries i marquesines, la dinamització del web monogràfic i l'emissió de missatges a través del sistema d'informació MouTV, del club JoTMBé, les eines digitals de planificació del viatge i les xarxes socials.

Durant l'estiu i fins ahir s'han estat fent els preparatius en la infraestructura per a l'entrada en servei de les quatre línies, que han comportat més de 100 actuacions en parades (trasllats i creació de noves) i la senyalització d'uns 2 quilòmetres de carrils bus. Els últims retocs de senyalització, així com el canvi d'imatge dels vehicles, es faran el cap de setmana.

Treballs de senyalització a la parada Plaça Catalunya - Portal de l'Àngel / Pep Herrero
Treballs de senyalització a la parada Plaça Catalunya - Portal de l'Àngel / Pep Herrero
Una informadora dóna explicacions a un usuari de bus / Pep Herrero
Una informadora dóna explicacions a un usuari de bus / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE