Dimarts, 7 de juliol de 2020

Una mostra d’art urbà a l’Espai Mercè Sala

 

L'Espai Mercè Sala durant l'acte d'inauguració de la mostra / Miguel Ángel Cuartero

Una mostra d’art urbà a l’Espai Mercè Sala

L'exposició, que recull obres originals de 14 coneguts artistes urbans, s’anomena "Del mur a l’art" i es pot veure fins a l’1 de juny a la sala d’exposicions de TMB a l’estació de metro de Diagonal (L5).

Marta Franco / 30.03.12 - 14:43h

L’Espai Mercè Sala acull la mostra “Del mur a l’art”, una exposició que convida a conèixer la doble vida de 14 artistes urbans del panorama espanyol.

Concretament, es poden veure obres d’innovadors artistes de firma coneguda i capdavanters en l’escenari internacional de la cultura urbana contemporània com Aryz, Boris Hoppek, Btoy, El Tono, Inocuo, Jorge Rodríguez Gerada, Kenor, Lucas Milà, Max Gärtner, Miss Van, Ripo, Daniel Muñoz San, Sixeart i Suso33.

Els visitants hi poden trobar una selecció d’obres originals creades als estudis, fotografies d’intervencions realitzades a l'espai públic i les reflexions dels artistes sobre aquest moviment, així com una compilació de vídeos que mostren altres facetes i continguts del seu treball.

L’espai urbà, una galeria d’art de grans dimensions

L'exposició reivindica tant la gran capacitat d'alguns creadors capaços d'afrontar qualsevol repte artístic com el valor que té el nou muralisme a les nostres ciutats.

Per als artistes l’art urbà o street art ofereix la possibilitat d’interactuar amb l’entorn, l’arquitectura i la naturalesa, a la vegada que permet una interacció directa amb l’espectador i converteix l’espai públic en una galeria d’art.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Servei
L5 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE