Dimarts, 7 de juliol de 2020

Una actuació de hip-hop sorprèn els usuaris del metro

 

Acrobàcies dels ballarins de "Macadam, Macadam" / Pep Herrero.

Una actuació de hip-hop sorprèn els usuaris del metro

Aquest dissabte 14 d’abril el hip-hop ha arribat al metro de Barcelona amb motiu de l’espectacle "Macadam-Macadam", un èxit en aquesta disciplina que es pot veure al Mercat de les Flors del 19 al 22 i del 26 al 29 d’abril del 2012.

Marta Franco / 17.04.12 - 08:33h

Els usuaris que es van apropar a l’estació de metro d’Universitat (L2) aquest dissabte van ser espectadors d’una mostra alegre i juvenil de dansa hip-hop a través d’un extracte de l’espectacle "Macadam-Macadam".

Aquest espectacle de hip-hop el va crear l’any 1999 la coreògrafa Blanca Li  dins el festival Suresnes Cités Danse, i va rebre tan bones crítiques que es va convertir immediatament en un èxit, amb més de 200 representacions en dos anys. Es va convertir així en una referència del gènere i de l’street culture (cultura de carrer).

Durant el mes de juny del 2010, el Mercat de les Flors va organitzar un ampli càsting al qual es van presentar ballarins de tot Espanya. Després dels assajos a l’espai de creació  El Graner, es va estrenar amb èxit al Teatre Grec de Barcelona el 7 de juliol del 2011.

El hip-hop conviu amb el music-hall, la dansa, els patins, la bicicleta i les acrobàcies a "Macadam Macadam", gràcies al virtuosisme de deu joves intèrprets que combinen amb intel·ligència i delicadesa el hip-hop i la creació contemporània.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
L2
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE