Divendres, 29 de maig de 2020

El tercer festival Connexions s'exhibeix al metro

 

El 3r festival Connexions presenta programa i cartell al metro d'Universitat / Pep Herrero

El tercer festival Connexions s'exhibeix al metro

El cicle de diàlegs musicals, que se cita a Barcelona del 10 d'octubre al 21 de novembre, va donar el tret de sortida en un lloc amb una acústica i un ambient molt especial. 

Marta Espinosa / 07.10.14 - 10:13h

Cultura i música suburbana i cosmopolita es van trobar, el passat dijous 2 d'octubre, al vestíbul de l'estació d'Universitat davant d'un públic entregat i sorprès per la iniciativa de Taller de Músics i el segell musical Banckrobber de presentar la tercera edició del Connexions al metro.  

Després dels parlaments per part dels organitzadors del festival, el grup convidat Rumbamazigha 2.0 va oferir un concert que, a banda d'inaugurar el cicle musical, també donava a conèixer el seu projecte. Un tast de rumba catalana i música popular amaziga, barreja de sons i estils del Magrib i orientals, que crea un so ballable, festiu, propi i sense etiquetes, tot plegat amanit amb melodies procedents d'instruments de corda com la guitarra, el baix i el llaüt i acompanyats pels suggeridors ritmes de la percussió. 

El festival Connexions, nascut l'any 2012, busca i estableix ponts de comunicació a través de la música, de manera que en sorgeixin propostes de fusió innovadores. És una iniciativa experimental, un laboratori escènic que repta els artistes. I aquests repten el públic, el qual adopta un rol actiu en la definició i desenvolupament dels espectacles. La tercera edició tindrà lloc durant diversos divendres d'octubre i novembre a la sala Apolo de Barcelona.

Dos dels components de la formació musical Rumbamazigha 2.0 / Pep Herrero
Dos dels components de la formació musical Rumbamazigha 2.0 / Pep Herrero
El grup Rumbamazigha 2.0, en un moment de l'actuació a Universitat (L2) / Pep Herrero
El grup Rumbamazigha 2.0, en un moment de l'actuació a Universitat (L2) / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
L1 / L2 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE