Dilluns, 25 de maig de 2020

Sant Jordi i el drac es mouen en transport públic

 

Imatge de la campanya del 2014 del Concurs de Relats Curts

Sant Jordi i el drac es mouen en transport públic

Fins al 30 d'abril, Sant Jordi reviu un any més al metro i al bus gràcies als participants d'una nova edició del Concurs de Relats Curts de TMB, que enguany celebra els 90 anys del metro amb una categoria especial.

Marta Franco / 04.04.14 - 12:12h

Hi havia una vegada un cavaller, una princesa i un drac... Amb ganes de continuar la història? La 8a edició del Concurs de Relats Curts que organitza TMB amb motiu de la diada de Sant Jordi dóna l'oportunitat als lletraferits de crear la seva pròpia llegenda.

Ja són molts els usuaris que han trobat la inspiració durant els seus trajectes en metro i bus i estan participant en les diferents categories que es recullen al web del concurs relatscurts.tmb.cat.

Amb la següent mostra de contribucions s'ha confeccionat un Storify combinant diversos exemples.

Guanya premis de llegenda

L'admissió de relats es tanca el 30 d'abril, i com l’any passat la iniciativa es fa amb la col·laboració de Grupo Planeta i Grup 62, a través dels segells editorials Booket i Labutxaca. Enguany també s'hi sumen l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i els Cines Filmax Granvia.

Un jurat presidit per l'escriptora i editora Iolanda Batallé, autora de “Faré tot el que vulguis”, premi Prudenci Bertrana 2013, triarà els relats finalistes de les diferents categories. Els guanyadors de les cinc categories s'emportaran un e-book amb 10 llibres electrònics, així com lots de llibres i una inscripció al cicle de conferències "Amb veu pròpia" que organitza l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. A més, a la categoria Va passar a TMB el guanyador també s’emportarà un any de cinema gratis cortesia de Filmax Granvia. Les cinc millors narracions d'aquesta secció tindran com a premi la producció audiovisual del relat i la participació directa al festival de curtmetratges Subtravelling 2014, de TMB.

L'edició anterior del Concurs de Relats Curts Online de TMB va batre un rècord de participació i el nivell d'implicació va ser molt elevat.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE