Dilluns, 25 de maig de 2020

Nova edició del Dia Europeu de l'Òpera al metro

 

Els intèrprets Dania Rodríguez i Pedro Calvia en un moment de l'actuació / Pep Herrero

Nova edició del Dia Europeu de l'Òpera al metro

Els usuaris del metro han sigut testimonis de diferents recitals d'òpera programats a l’intercanviador de Diagonal (L3-L5). Les veus de dos estudiants del Conservatori del Liceu han delectat durant unes hores l’esperit dels assistents.

Marta Franco / 13.05.13 - 11:55h

Aquest diumenge 12 de maig, el metro de Barcelona sha transformat en un escenari per a lòpera. TMB ha organitzat, en coordinació amb el Gran Teatre del Liceu, un recital de fragments d’òperes a càrrec d’estudiants del Conservatori del Liceu a l’intercanviador de metro de Diagonal (connexió entre les línies 3 i 5), amb motiu del Dia Europeu de l’Òpera.

Grans veus de l’òpera han ressonat en un escenari únic i amb una acústica molt especial. Shi han pogut escoltar àries de soprano i duos d’òpera i sarsuela de la mà dels intèrprets Dania Rodriguez (soprano), Pedro Calavia (tenor) i Anna Crexells (piano acompanyant). 

Per tancar lacte del matí els assistents van cantar plegats "El brindis" de l’òpera "La Traviata" de Verdi, una cloenda magnífica després dhaver escoltat peces punyents i àcides com "Tornami a dir che m'ami" (Don Pasquale); "Les Oiseaux dans la Charmille" (Els contes de Hoffmann); "No puede ser" (La Tabernera del Puerto) i "Caballero del alto plumero" (Luisa Fernanda), entre moltes altres. 

La soprano i el tenor dalt de l’escenari al metro / Pep Herrero
La soprano i el tenor dalt de l’escenari al metro / Pep Herrero
La pianista Anna Crexells acompanyant l’actuació / Pep Herrero
La pianista Anna Crexells acompanyant l’actuació / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE