Divendres, 10 de juliol de 2020

L'Störung Festival porta la música electrònica al metro

 

Asférico durant el seu espectacle / Miguel Ángel Cuartero

L'Störung Festival porta la música electrònica al metro

L'Störung Festival, el festival de música electrònica experimental i arts visuals organitzat per la plataforma d’artistes Störung, ha inaugurat la seva setena edició amb un concert al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L2).  

Marta Franco / 19.04.12 - 11:35h

L'Störung Festival, la trobada d'audiovisuals i de música electrònica experimental organitzada per una plataforma d'artistes, ha obert la seva setena edició amb un concert al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L2).

Els usuaris que aquest dimecres 17 d'abril acudien a la cita van poder escoltar l’actuació en directe de l’artista sonor Asférico (Álex Gámez), que va immergir els visitants en un món subaquàtic fantàstic amb el seu espectacle "Hydrophonia Field Diffusion".

Alguns dels espectaculars enregistraments sonors que Asférico ha recreat en aquest concert han estat proporcionats per diferents artistes referents de l’art sonor i científics d’arreu del món.

Störung és una plataforma multidisciplinària d’artistes que desenvolupen entorns audiovisuals basats en el minimalisme electrònic i l’experimentació en les noves tendències tecnològiques i musicals. L'objectiu del festival és promoure propostes creatives de l’àmbit electrònic que permetin al públic gaudir d'aquestes tendències musicals i artístiques.

Aquest any el festival continua a La Farinera del Clot durant tres dies més i acull les actuacions de destacats artistes nacionals i internacionals de l'escena electrònica i experimental com Vainqueur, un dels pares del so dub-techno de Berlín dels noranta; Francisco López, referència mundial de l'art sonor amb més de 30 anys d'experiència; Pink Twins, duet audiovisual d'Hèlsinki que desenvolupa les seves pròpies aplicacions de software; Netherworld, músic responsable del segell d’ambient Glacial Movements, i Zimoun, artista suís especialista en escultures sonores, entre altres.

Álex Gámez creant música electrònica / Miguel Ángel Cuartero
Álex Gámez creant música electrònica / Miguel Ángel Cuartero
Taula de so i ordinador com a instruments / Miguel Ángel Cuartero
Taula de so i ordinador com a instruments / Miguel Ángel Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE