Diumenge, 12 de juliol de 2020

L’òpera dóna el do de pit al metro de Barcelona

 

Els cantants Vanessa Regalado i Pedro Calavia. Anna Crexells al piano / Pep Herrero

L’òpera dóna el do de pit al metro de Barcelona

"Una activitat deliciosa". Així valorava un dels assistents els recitals d'òpera que han tingut lloc al metro per celebrar el Dia Europeu de l'Òpera. Tres estudiants del Conservatori del Liceu n'han interpretat fragments per a tots els públics.

Marta Franco / 14.05.12 - 13:29h

Aquest diumenge, 13 de maig, el metro de Barcelona ha servit d’escenari per a l'òpera. TMB ha organitzat, en coordinació amb el Gran Teatre del Liceu, un recital de fragments d’òperes a càrrec d’estudiants del Conservatori del Liceu per commemorar el Dia Europeu de l’Òpera. El marc on s'ha realitzat aquesta actuació ha estat l’intercanviador de metro de Diagonal (connexió entre les línies 3 i 5).

Grans veus de l’òpera han ressonat en un escenari únic i amb una acústica molt especial, una manera d'acostar aquest gènere musical al públic general que ha tingut molt bona acollida. Els usuaris han pogut gaudir d'un recital d’àries de soprano i de duos d’òpera i sarsuela de la mà dels intèrprets Vanessa Regalado (soprano), Pedro Calavia (tenor) i Anna Crexells (pianista acompanyant).

El tenor Pedro Calavia en plena actuació / Pep Herrero
El tenor Pedro Calavia en plena actuació / Pep Herrero
Moment d'un duet amb la soprano Vanessa Regalado / Pep Herrero
Moment d'un duet amb la soprano Vanessa Regalado / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE