Dimarts, 7 de juliol de 2020

Homenatge al Museu d‘Història de la Immigració, a Verneda

 

Imatge dels vinils que es poden veure a l'estació de Verneda feta durant la presentació institucional de l'acció / Jordi López

Homenatge al Museu d‘Història de la Immigració, a Verneda

Les parets de les andanes de l'estació de metro de Verneda, de la línia 2, lluiran durant uns mesos uns murals de difusió del contingut del MHIC de Sant Adrià de Besòs, per commemorar el seu desè aniversari.

Redacció / 22.05.14 - 14:16h

Uns vinils a l'estació de metro de Verneda (L2) difonen el contingut del Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (MHIC), en el marc del programa “10 anys del MHIC”, que va començar el passat mes de març i que es desenvoluparà fins a finals d'aquest any.

Amb la cessió gratuïta d'aquest espai, TMB se suma a la commemoració d'aquest 10è aniversari, que reuneix un ventall d'actes variat (exposicions, diàlegs, tallers...) i que té un doble vessant: d'una banda, la reflexió sobre el fet migratori des d'una perspectiva global i, de l’altra, una mirada més local que tractarà sobre la interculturalitat de Sant Adrià.

TMB també proporciona el suport material i logístic (corrent elèctric, climatització, il·luminació i servei de neteja), col·labora en el procés de muntatge i desmuntatge i també en la difusió de l'esdeveniment. L'estació de metro de Verneda registra una afluència de 3.000 persones els dies feiners i és la més pròxima al museu, situat a poc més de 250 metres.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE