Divendres, 29 de maig de 2020

El gospel omple de melodies espirituals el metro

 

El grup Barcelona Gospel Messengers / Pep Herrero

El gospel omple de melodies espirituals el metro

Un cor de gospel del Taller de Músics ha interpretat els grans èxits d’aquest gènere al suburbà de Barcelona. Centenars d’usuaris han gaudit de l’espectacle The New Generations del grup Barcelona Gospel Messengers.

Marta Franco / 22.06.12 - 14:06h

Amb motiu del Dia Internacional de la Música, els usuaris del metro han pogut gaudir d’una actuació de gospel de la mà dels Barcelona Gospel Messengers, del Taller de Músics, un cor d’una vintena de joves amb intensa formació musical i un gran nivell interpretatiu.  Els usuaris que s’han apropat al vestíbul de l’estació d’Universitat (L2) han pogut veure l’espectacle The New Generations, creat el 2008.

Amb una posada en escena plena d’energia, aquesta formació va oferir una selecció dels grans èxits de noms consagrats del gospel contemporani, com Kirk Franklin (“Hosanna”, “My life, my love and all”), Mariah Carey (“Jesus”), Timothy Wright (“I’m a believer”), Bazil Meade (“Let me wait”, “Happy are the people”), d’altres més tradicionals en la línia dels grans clàssics del gènere (“Going up Gonder”, “Oh happy day”), i temes dels grans cors americans com Mississippi Mass Choir, Georgia Mass Choir, Brooklyn Tabernacle, Harlem Gospel Singers, entre d’altres.

Tots els temes han estat arranjats i adaptats per Ramon Escalé, un dels pioners i principals impulsors d’aquest gènere a Catalunya i director conceptual, pedagògic i artístic dels Barcelona Gospel Messengers del Taller de Músics.

Un dels integrants del grup en un moment de l’actuació / Pep Herrero
Un dels integrants del grup en un moment de l’actuació / Pep Herrero
Els joves del cor tenen un gran nivell interpretatiu / Pep Herrero
Els joves del cor tenen un gran nivell interpretatiu / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE