Divendres, 29 de maig de 2020

Gerard Sala omple el metro de llum, aigua i aire

 

Gerard Sala durant la inauguració de la mostra / Miguel Ángel Cuartero

Gerard Sala omple el metro de llum, aigua i aire

Lartista Gerard Sala i el seu esperit intangible interrelacionen pintura i poesia a la sala dexposicions al metro de TMB. El creador converteix la natura en matèria bàsica i convida el visitant a fer un recorregut a través dels seus elements primaris.

Marta Franco / 13.02.13 - 11:19h

LEspai Mercè Sala ha obert les portes a l’exposició “L’esperit intangible, llum, aigua, aire”, una mostra de pintura que pretén ser un diàleg entre literatura i art, en què es fusionen la pintura i la poesia de la mà del pintor i poeta Gerard SalaL’artista, que fa molts anys que reflexiona sobre el que tenen en comú ambdues disciplines, converteix la natura en matèria bàsica per a la reflexió pictòrica i poètica i convida el visitant a un recorregut per mitjà dels elements bàsics.

A "Lesperit intangible", els versos i el traç del pinzell, de la mà dels tres elements bàsics i imprescindibles, ens recorden que la poètica de la natura és la matèria bàsica per a la reflexió de lartista, del poeta, del pintor, així com lúnic reducte veritable per a la calma i la pau de lesperit.

Llegint paraules com "empremtes sobre el blau canten el vol de les aloses i escriuren amb els dits lestela del seu vol", mentre es contemplen les pintures que les acompanyen, lespectador podrà copsar la tranquil·litat que lobra de Gerard Sala vol transmetre. 

L’exposició es pot veure de dilluns a divendres entre les 10 i les 20.30 hores fins al proper 28 de març i l’entrada és gratuïta. La mostra està produïda per l’Espai Betúlia. Centre de la Paraula i les Lletres (Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona). Un dels seus objectius principals és precisament fomentar l’experimentació dels creadors perquè s’avinguin a treballar en els límits de les disciplines artístiques, sempre amb la intenció de provocar el diàleg entre la paraula i les altres arts.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE