Divendres, 10 de juliol de 2020

El festival Sónar 2013 escalfa motors al metro

 

L'Albert Salinas tocant la seva música electrònica al metro / Miguel Ángel Cuartero

El festival Sónar 2013 escalfa motors al metro

Els usuaris del metro han pogut ser testimonis d'un avançament del Sónar 2013 amb una actuació del músic Wooky a l'estació d'Universitat que ha omplert de música electrònica el suburbà durant prop d'una hora.

Redacció / 10.06.13 - 08:21h

Per tercer any consecutiu, el divendres 7 de juny els usuaris del metro han gaudit d'un tast del Sónar 2013, el 20è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art, que se celebra a Barcelona del 13 al 15 de juny. A l'estació d'Universitat, de la línia 2, els usuaris han vist un espectacle del músic Wooky, que ha ofert un concert d'electrònica dinàmica i detallista.

Darrere de Wooky hi ha l’Albert Salinas, que ja fa algun temps que s'està fent un nom en l'escena nacional. Ha ofert una sessió d'electrònica profunda, d'alta càrrega emotiva, perfecta per anar fent boca abans que comenci el Sónar 2013.

En aquesta nova edició del Sónar, Barcelona té una cita amb la millor música experimental i electrònica del moment. La 20a edició del festival arriba amb un cartell excepcional: Pet Shop Boys, Skrillex, 2manydjs, Two Door Cinema Club, Laurent Garnier, Luciano, Breakbot, Richie Hawtin i molts altres.

Aquesta activitat, que forma part de TMB Cultura, és una ocasió per vincular el transport públic amb la cultura urbana i el públic jove, i per participar en un festival que és un regal per als amants dels ritmes electrònics.

El músic Wooky en un moment de l'actuació / Miguel Ángel Cuartero
El músic Wooky en un moment de l'actuació / Miguel Ángel Cuartero
El públic que es va acostar a l'estació d'Universitat / Miguel Ángel Cuartero
El públic que es va acostar a l'estació d'Universitat / Miguel Ángel Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE