Dimarts, 7 de juliol de 2020

Cultura

 

"Luz de neón", estilitzada fotografia de José Manuel Ferrater a l'exposició de l'Espai Mercè Sala / Miguel Ángel Cuartero

L'Espai Mercè Sala acull l'exposició "Viatjar amb distinció" del Museu del Disseny de Barcelona (DHUB), que recull imatges de la col·lecció "Distinció. Un segle de fotografia de moda" que tenen com a escenari el transport públic.

Els premiats, patrocinadors i organitzadors de la sisena edició del Subtravelling / Pep Herrero

S'ha celebrat l'entrega de guardons del sisè festival internacional de curts Subtravelling, que té l'usuari del bus i del metro com a protagonista, bé com a espectador o com a creador d'històries amb el transport públic d'escenari.

El web del Subtravelling vist en un mòbil / magicmockups.com

El Roda a TMB, el concurs amb convocatòria pública del festival internacional de curts de TMB Subtravelling 2015, ha rebut més d'una cinquantena de curtmetratges en les tres setmanes en què s'hi podia participar.

Vista del web del festival Subtravelling en un mòbil

S'ha iniciat el període de votació dels curts de La Mostra, que inclou les categories Roda a TMB i Microcurts internacionals, del Subtravelling 2015, el festival internacional de curtmetratges al metro. S'hi pot participar fins al 10 de novembre.

Imatge inicial de l'espot de la sisena edició del Subtravelling / TMB

S'ha iniciat la primera fase del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges al metro, amb la crida a la participació en la categoria per a creadors Roda a TMB. S'hi pot participar fins al 26 d'octubre i guanyar premis de cine.

El grup Aire actuant a l'estació de metro d'Universitat / Miguel Ángel Cuartero

Aquest dijous el metro d'Universitat s'ha omplert de música amb motiu del tret de sortida de la quarta edició del cicle de diàlegs musicals de Barcelona Connexions. El grup Aire ha desplegat un flamenc carregat d'aires mediterranis.

El dissenyador gràfic Mekaeli Eklu-Natey García retratant usuaris a Sants Estació, de la línia 5 de metro / Pep Herrero

Els retrats dels dibuixants urbans capten l'essència del món gràcies a una observació directa. El metro se'ls presenta com un escenari atractiu per retratar les històries que s'hi viuen amb els seus usuaris com a protagonistes.

Guanyadors dels premis, membres del jurat i directius de TMB en l'acte d'ahir / Pep Herrero

El Mobile World Centre de Barcelona ha estat l'escenari del lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Relats Curts Online de TMB, una iniciativa que promou l'escriptura i la lectura entre els usuaris del transport públic.

Moment d'una emissió de la mostra / Arxiu TMB

Un autobús urbà convertit en sala de projecció sobre rodes circulava fa 30 anys per Barcelona barrejat amb el trànsit: era el Vídeo-Bus, un original experiment de difusió popular del videoart.

Organitzadors del Swab Barcelona, artistes participants i responsables de la Fundació TMB ahir a l'accés de Passeig de Gràcia L2 / Miguel Ángel Cuartero

En el marc del Swab Barcelona, entre el 18 de juny i el 2 de juliol nou accessos de diverses estacions del suburbà lluiran els dissenys dels alumnes de diferents escoles d'art d'arreu de Catalunya.

Un vinil de grans dimensions del DOCfield >15 a l'intercanviador de Diagonal / Pep Herrero

La sala d'exposicions al metro de TMB acull l'exposició “The Heart of the Matter”, que aplega una selecció de les fotografies més impactants del DOCfield >15, reproduccions que també es poden veure en gran format en diverses estacions.

Pàgines

Publicitat

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE