Dimarts, 7 de juliol de 2020

Actualitat

 

Imatge de capçalera del nou web Barcelona Smart Moving / TMB

Barcelona Smart Moving és el nom de la nova plataforma d'e-commerce que descobreix al visitant els mitjans de transport que ofereix Barcelona a l'hora de planificar el seu viatge i li ofereix productes de mobilitat exclusius a preus atractius.

El cotxe del Barcelona Bus Turístic amb les tres copes guanyades pel Barça de futbol aquesta temporada/ ACN

Cap de setmana d’eufòria blaugrana, després que dissabte el Barça conquerís la cinquena Lliga de Campions de futbol. La rua de celebració, amb el Barcelona Bus Turístic en posicions davanteres, va ser sonada.

Primer pla del segon pis d'un vehicle del Barcelona Bus Turístic / TMB

Per tercer any consecutiu, el servei del Barcelona Bus Turístic està d'enhorabona, ja que renova el títol d'excel·lència que expedeix el web internacional TripAdvisor gràcies a les opinions molt favorables dels usuaris.  

Panoràmica del litoral de Barcelona que es pot veure des de dalt de les cabines del Telefèric de Montjuïc / Pep Herrero

Gaudir del paisatge a vista d'ocell és un privilegi també humà des de fa més d'un segle gràcies a la instal·lació dels primers telefèrics a les ciutats. El nostre, el de Montjuïc, a dia d'avui té uns germans d'altura a la resta d'Espanya.  

Noves validadores al telefèric de Montjuïc amb lector de codi QR / Miguel Ángel Cuartero

Durant l'última aturada tècnica anual per revisió del telefèric de Montjuïc s'ha aprofitat per acabar d'enllestir algunes millores i noves funcionalitats en el sistema de validació i venda de bitllets d'aquest transport per cable.

Una guia del Barcelona Bus Turístic donant informació als usuaris / Sílvia T. Colmenero

El servei del Barcelona Bus Turístic ha revalidat per segon any consecutiu el títol d’excel·lència que expedeix el web internacional TripAdvisor gràcies a les opinions favorables dels usuaris.     

Imagine Express 2014, una fàbrica d'emprenedors en el sector de les aplicacions per a mòbils / Pep Herrero/ Pep Herrero

Els somiadors de la iniciativa Imagine Express 2014 van iniciar el seu emprenedor i innovador trajecte de 4 dies entre Barcelona, París i Londres dalt d'un Bus Turístic, que els va conduir fins al seu punt de partida en ferrocarril.

Imatge de fons que es pot veure a la portada del nou web del Telefèric de Montjuïc

El web www.telefericdemontjuic.cat mostra des d'ara una panoràmica única de Barcelona i informació pràctica sobre aquest modern i atractiu transport d'oci, i a més en tres idiomes: català, castellà i anglès. 

Operaris treballant dalt d'una pilona del Telefèric / M. Ángel Cuartero

Les cabines del telefèric de Montjuïc estan aquests dies aturades i emmagatzemades perquè a la instal·lació s'hi pugui fer una actuació integral de manteniment programada, tal com estableix la normativa.

Un bus del Barcelona Bus Turístic en el seu recorregut de la línia blava / Pep Herrero

Des del 21 d’agost passat, s’ha posat en marxa la venda de bitllets del Barcelona Bus Turístic a través de la versió per a smartphones del seu web www.barcelonabusturistic.cat, amb un 10% de descompte.  

El Barcelona Bus Turístic davant la Sagrada Família / Pep Herrero

El Barcelona Bus Turístic ha obtingut un certificat d'excel·lència de TripAdvisor 2013. El guardó, que premia una hospitalitat excel·lent, es concedeix als negocis que reben opinions molt favorables de viatgers a través de TripAdvisor.

Pàgines

Publicitat

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE