Diumenge, 12 de juliol de 2020

Actualitat

 

Una divertida foto de grup dels participants en l'activitat del Dia Universal de la Infància a l'estació d'Universitat / Pep Herrero/ TMB

Avui s’ha celebrat l’acte central de la campanya “Mou-te pels drets dels infants”, amb la lectura d’un manifest pels drets dels infants a càrrec de treballadors voluntaris de TMB i d’un centenar de nens.

Un dels autobusos elèctrics de TMB al Saló de l’Automòbil / Pep Herrero

Les solucions en mobilitat sostenible aplicades al transport públic de les ciutats intel·ligents, com és el cas de Barcelona, ocupen enguany un espai important al Saló de l’Automòbil que se celebra aquests dies a la capital catalana.

Autobús de la línia 8 d'Antibes en una imatge del 2012 / Kevin B (Wikimedia)

Per segona vegada, TMB participarà en l'operació d'un sistema de transport públic en territori francès. La societat formada amb Vectalia ha guanyat el concurs per gestionar la xarxa de bus de l'àrea d'Antibes.

El passeig de Gràcia compta amb 8 parades de bus intel·ligents / Pep Herrero

Barcelona estrena mobiliari urbà i renova vuit marquesines, ara dotades amb noves tecnologies, on el ciutadà pot consultar de forma fàcil i intuïtiva informació municipal i serveis de proximitat com el transport.

Pagament amb targeta sense contacte a la màquina del bus / M. Á. Cuartero

Les màquines distribuïdores que hi ha en tres autobusos són les primeres de les xarxes de TMB que admeten el pagament amb targeta de xip "contactless". Només cal acostar-la al dispositiu de lectura.

Els participants a les pràctiques amb els tutors, empleats del centre de Ponent i la coordinadora del programa per part de l'empresa col·laboradora del SOC / Miguel Ángel Cuartero

Gràcies a un conveni entre TMB i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), un grup de vuit persones estan fent les pràctiques de la seva formació professional en electricitat i electrònica a la cotxera d'autobusos de Ponent.

Portabella i Forn amb el ministre de Transports de Gàmbia i, a banda i banda, el cònsol i l'ambaixador del país africà / Pep Herrero

La cessió d'actius en desús és una de les línies de treball en matèria de cooperació i solidaritat de TMB, que es concreta ara amb una donació a Gàmbia, país africà que té un dels índexs de desenvolupament humà més baixos del món.

La Marta Pérez informant una usuària de bus a la parada Avinguda Icària - Joan Miró / M.Á. Cuartero

Dos centenars de joves, equipats amb armilles i gorres vermelles, s'han distribuït per les parades, on reparteixen fullets i responen preguntes sobre les noves línies que entraran en servei dilluns vinent.

Senyalització especial a la parada de la línia H12 sentit Gornal / J. Gabriel Gallart

Les parades que formen part de l'àrea d'intercanvi de Plaça Espanya estan incorporant els elements de la senyalització especial per a la nova xarxa de bus per facilitar els transbordaments entre línies.

Pal de parada alimentat per energia solar, amb les dues pantalles d'informació, a la Gran Via / M. Á. Cuartero

Aquesta setmana s'estan accelerant els preparatius per a la posada en marxa de la nova xarxa d'autobusos, amb l'arranjament de parades i la col·locació de mobiliari urbà, com les pantalles d'informació a l'usuari.

Cotxe de la línia 150 el primer dia de funcionament / M. Á. Cuartero

S'ha fet efectiva la reorganització de les línies d'autobús que cobreixen la muntanya de Montjuïc, per simplificar i millorar el servei. L'actuació principal és la creació de la línia 150, en substitució de la 193 i d'un tram de la 50. També s'ha prolongat la 13.

Pàgines

Publicitat

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE