Diumenge, 12 de juliol de 2020

Actualitat

 

Exposició al passadís d'enllaç de l'estació de metro Diagonal / Pep Herrero

Ja es pot veure, fins a mig gener, la mostra fotogràfica "Els nens i les nenes us volem dir algunes coses" a les parets del passadís d'enllaç del metro de Diagonal, entre les estacions de la línia 3 i la línia 5.

L'espai per fer les extraccions de sang, a ple rendiment / M. A. Cuartero

Entre els dies 25 i 27 de novembre s'ha repetit amb gran èxit a l’estació de metro d'Universitat (al vestíbul de connexió de les línies 1 i 2) la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits que ja es va dur a terme l'any passat.

Visió frontal des d'un tren automàtic de la línia 9 de metro / Pep Herrero

El web de TMB estrena una secció sobre les línies automàtiques del metro de Barcelona, amb una atenció especial sobre la pròxima ampliació de la xarxa, la línia 9 sud, que es posarà en servei comercial al febrer del 2016.

Mercedes Vidal, presidenta de TMB, al centre, junt amb el conseller delegat, Enric Cañas, en una visita al metro de Lima / Hora Punta

S'ha celebrat aquesta setmana a Lima (Perú) el congrés anual i l'assemblea de socis d'Alamys, Asociación Latinoamericana de Metros y Subterráneos, sota la presidència de Mercedes Vidal, presidenta de TMB.

Estació Aeroport T1 de la línia 9, que s'ha de posar en servei l'any vinent / Pep Herrero

La setmana que ve, del 17 al 19 de novembre, se celebra a la Fira una nova edició del BcnRail, el saló de la indústria ferroviària, que aposta decididament per la innovació en mobilitat com a principal eix temàtic.

La Mataró preparant-se per a l'activitat "Vapor en viu" / Museu del Ferrocarril de Catalunya

Aquest dilluns el Museu del Ferrocarril de Catalunya, gestionat per la Fundación de Ferrocarriles Españoles, de la qual TMB n'és membre, ha celebrat el seu 25è aniversari a Vilanova i la Geltrú (Garraf). 

Els punts d'interès turístic senyalitzats a Lesseps són el Park Güell i la Biblioteca Jaume Fuster / Pep Herrero

L'estació de Lesseps estrena uns senyals direccionals per donar a conèixer els punts d'interès turístic de la zona. És una iniciativa impulsada per l'Ajuntament que promou un model de turisme sostenible, responsable i de qualitat. 

Patrulla de la Guàrdia Urbana en una estació de metro / ACN

La ciutat de Barcelona es troba entre les més segures del món, segons l'informe “Índex de ciutats segures 2015”, elaborat per la revista britànica "The Economist", que avalua la seguretat urbana en l'era digital.

Marín, Hoffman, Vila, Tejedor i Trias al passadís que connecta l'estació de Fira i el recinte firal de Gran Via / Pep Herrero

Els directius del Congrés Mundial de Mòbils, responsables institucionals i mitjans de comunicació han comprovat avui el progrés de les proves en curs per posar en servei el sector sud de la línia 9, el febrer del 2016.

Foto de grup a l'acabar el taller / Pep Herrero

Avui hem construït un "arbre de Nadal multisensorial" per mostrar les malalties minoritàries, amb la col·laboració de l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett. L'activitat és part de la campanya solidària dels empleats de TMB.

Un moment de la narració del conte de la Mimi per Marcel Borràs / Pep Herrero

Avui han començat les accions del mes de desembre de "Mou-te per les malalties minoritàries", dedicades a la infància, amb un espectacle de titelles sobre un conte que és tot un símbol per a l'escola bressol Nexe Fundació.

Pàgines

Publicitat

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE