Divendres, 29 de maig de 2020

Una nova botiga "online" ajuda a moure's per Barcelona

 

Imatge de capçalera del nou web Barcelona Smart Moving / TMB

Una nova botiga "online" ajuda a moure's per Barcelona

Barcelona Smart Moving és el nom de la nova plataforma d'e-commerce que descobreix al visitant els mitjans de transport que ofereix Barcelona a l'hora de planificar el seu viatge i li ofereix productes de mobilitat exclusius a preus atractius.

Redacció / 15.07.15 - 10:24h

Fomentar una mobilitat moderna, còmoda, ràpida, divertida, sostenible i assequible per descobrir Barcelona. Aquest és l’objectiu de la plataforma d’e-commerce Barcelona Smart Moving, impulsada per TMB. 

El web, que inicialment es pot consultar en anglès i castellà, es divideix en tres grans blocs: Descobreix Barcelona; Com moure’t i Comprar bitllets. Dins de la primera secció es mostren els llocs més emblemàtics de la ciutat, com ara la Sagrada Família, la Casa Batlló, el Camp Nou, la Pedrera, el Palau de la Música Catalana i el Museu d'Història de Catalunya, entre molts altres edificis i equipaments destacats. 

Pel que fa a la segona categoria, l'usuari hi pot trobar les característiques i avantatges dels diferents serveis de transport públic per moure's per Barcelona i així, un cop completat aquest itinerari de navegació, disposa de més informació per decidir quins diferents productes de mobilitat vol comprar.

Ara mateix, s'hi poden adquirir abonaments de transport per dies de l’Hola Barcelona, comprar bitllets del Barcelona Bus Turístic i del Telefèric de Montjuïc. Properament s'hi afegiran nous productes, com ara el servei del Barcelona Bus Turístic de Nit, combinacions de diferents billets de transport i viatges per fer excursions culturals i gastronòmiques a destins de tot Catalunya.

El web surt acompanyat de diferents perfils a les xarxes socials per conversar amb la seva comunitat d’usuaris. D'entrada la plataforma és present a Facebook, Twitter i YouTube.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE