Divendres, 29 de maig de 2020

Un pont de maig molt especial, gràcies al JoTMBé

 

Guanyadora del concurs / M. A. Cuartero

Un pont de maig molt especial, gràcies al JoTMBé

Aquests dies està gaudint del seu premi la guanyadora del concurs que l'estiu passat el club JoTMBé va llançar a través d'una aplicació de la pàgina de Facebook de TMB per promocionar els abonaments turístics Hola BCN!

Andreu Monteys / 30.04.14 - 11:31h

Els membres del club d'usuaris JoTMBé el juliol passat van poder participar en la campanya de difusió de la nova imatge de les targetes Hola BCN! participant en un divertit concurs que permetia compartir i personalitzar l'espot de la promoció a través del Facebook. Entre tots els 1.128 participants es va escollir per sorteig una proposta guanyadora.

María Teresa Marcos Viejo va ser l'afavorida per la sort, i ara ha pogut fer efectiu el seu premi, un viatge d'anada i tornada per a dues persones a la Ciutat Comtal en AVE, més quatre nits d'estada en un cèntric i acollidor hotel i tres abonaments de transport Hola BCN! de cinc dies, per poder recórrer tota la ciutat i gaudir de forma ràpida i segura de tot el que pot oferir Barcelona.

Visita des de Ciudad Real

L'afortunada va recollir aquest dimecres al Punt TMB d'atenció al client d'Universitat el premi, gràcies al qual ha rebut la visita de dues amigues seves residents a Ciudad Real amb qui està compartint uns dies d'esbarjo.

La gamma de títols de transport Hola BCN! està pensada per poder donar als visitants i turistes el millor preu possible per resoldre les seves necessitats de transport durant les estades de dos a cinc dies a la Ciutat Comtal, ja que permeten un nombre il·limitat de validacions.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE