Divendres, 10 de juliol de 2020

Transport solidari per als paralímpics catalans de Londres

 

Els esportistes catalans a l’aeroport del Prat / M. Á. Cuartero

Transport solidari per als paralímpics catalans de Londres

Els 35 esportistes catalans dels Jocs Paralímpics de Londres han arribat a Barcelona amb 12 medalles dins les maletes. Conductors voluntaris de TMB s’han encarregat de transportar-los fins a l’ONCE, on han rebut un homenatge.  

Marta Franco / 10.09.12 - 14:06h

Conductors voluntaris de TMB s’han encarregat de transportar 35 esportistes catalans que han arribat aquest dijous en dos torns, a les 8.50 i a les 9.40 hores aproximadament, a l’aeroport de Barcelona - El Prat, després d’haver participat als Jocs Paralímpics de Londres 2012.

Els competidors catalans han estat traslladats a la seu de l’ONCE (carrer Sepúlveda, núm. 1), on s’ha fet un acte de benvinguda i reconeixement per la seva participació en el somni olímpic i les 12 medalles aconseguides per les estrelles catalanes en diferents disciplines. 

Serveis solidaris de fa més d’una dècada

Des de fa més de deu anys, conductors voluntaris de TMB fan serveis solidaris d’autobús, fora de la jornada laboral, per ajudar grups de persones amb necessitats especials, entre les quals pacients de l’Institut Guttmann, a desplaçar-se fins a un punt concret de l’àrea metropolitana de Barcelona i a conèixer en detall els autobusos de TMB.

Aquesta activitat s’inscriu en la política de responsabilitat social de TMB i desenvolupa una de les línies del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, que té la finalitat de facilitar els desplaçaments de persones amb necessitats especials de mobilitat i fomentar la seva autonomia.

Els esportistes dins el bus solidari / Miguel Ángel Cuartero
Els esportistes dins el bus solidari / Miguel Ángel Cuartero
Alguns paralímpics pujant al bus especial / Miguel Ángel Cuartero
Alguns paralímpics pujant al bus especial / Miguel Ángel Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
RSC
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE