Divendres, 29 de maig de 2020

El transport públic metropolità continua recuperant viatgers

 

El nombre de viatgers del bus regular ha crescut un 1,1% en sis mesos / Pep Herrero

El transport públic metropolità continua recuperant viatgers

El passatge al conjunt de les xarxes de metro i autobusos de TMB manté els últims mesos la lleu tendència alcista iniciada al tercer quadrimestre del 2013, al compàs que marca la tímida recuperació econòmica.

Redacció / 29.07.14 - 13:24h

Les xarxes de TMB (metro, bus i transports d'oci) han sumat 284,7 milions de validacions entre el gener i el juny d'aquest any, cosa que representa un increment del 0,8% en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

La xarxa de metro ha vist créixer la demanda un 0,7%, percentatge equivalent a 1,3 milions de validacions, i la d'autobús regular un 1,1%, és a dir, un milió més de validacions.

En l'àmbit de competències de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els viatges realitzats han estat 324,25 milions, amb una alça mitjana de l'1,1%, segons ha informat l'AMB en un comunicat.

Aquestes dades coincideixen amb una evolució positiva de l'ocupació, que en l'àmbit de la província de Barcelona s'ha traduït en una baixada de dos punts en l'atur registrat entre desembre i juny. Es confirma així la tendència iniciada als últims mesos del 2013, fruit de l'evolució paral·lela de mobilitat i ocupació.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / AMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE