Divendres, 10 de juliol de 2020

TMB, de nou finalista als Telefónica Ability Awards

 

Un moment de l'acte d'entrega dels premis, a Madrid / Hora Punta

TMB, de nou finalista als Telefónica Ability Awards

TMB ha estat novament distingida en la tercera edició dels prestigiosos premis Telefónica Ability Awards, que reconeixen les entitats i institucions que tenen la discapacitat integrada en el seu model de negoci.

Redacció / 19.01.15 - 17:07h

La candidatura de TMB ha tornat a estar entre les finalistes dels Telefónica Ability Awards, en concret en la categoria d'orientació al client. Els premis es van fer públics el dia 12 passat en un acte a Madrid presidit per la reina Letícia al qual van assistir 400 persones. El guanyador de la categoria ha estat la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir.

Aquest reconeixement referma el fet que Barcelona és una de les ciutats més adaptades d’Europa pel que fa a la mobilitat i que TMB treballa en l'accessibilitat com un dels eixos de la seva política de responsabilitat social. L'anterior nominació va tenir lloc el 2012.

Els Telefónica Ability Awards, atorgats anualment per una trentena de personalitats i representants de ministeris, universitats, sindicats, teixit associatiu vinculat al món de la discapacitat i diferents associacions de l’entorn empresarial i social, busquen reconèixer les bones pràctiques d’entitats i institucions en matèria d’accessibilitat, elecció, formació, prevenció i desenvolupament de productes i serveis adreçats a les persones amb discapacitat.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE