Dimarts, 7 de juliol de 2020

TMB, finalista als Telefónica Ability Awards

 

Moment de l'entrega del guardó a TMB com a finalistes als Telefónica Ability Awards / Hora Punta

TMB, finalista als Telefónica Ability Awards

Els guardons, promoguts per Telefónica, han reconegut la tasca de TMB en la inclusió de persones amb discapacitat en el seu model de negoci, concretament, l’orientació a clients. S’hi han presentat un total de 400 candidatures.

Marta Espinosa / 02.11.12 - 08:36h

TMB ha estat una de les tres empreses finalistes en la categoria d’orientació al client de la segona edició dels prestigiosos premis Telefónica Ability Awards, que reconeixen les entitats i institucions que tenen la discapacitat integrada en el seu model de negoci. El guanyador de la categoria ha estat el grup de Ràdio i Televisió d’Andalusia.

Aquest reconeixement referma el fet que Barcelona és una de les ciutats més adaptades d’Europa pel que fa a la mobilitat. A més, a partir d’ara, TMB forma part del Club Ability, un fòrum que agrupa les empreses finalistes d’aquests guardons, per compartir les millors pràctiques i experiències.

La cerimònia de lliurament de guardons va tenir lloc a Madrid el 30 d’octubre passat, en un acte presidit per la reina Sofia, al qual també va assistir la ministra de Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, i el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González.

Els Telefónica Ability Awards, atorgats anualment per una trentena de personalitats i representants de ministeris, universitats, sindicats, teixit associatiu vinculat al món de la discapacitat i diferents associacions de l’entorn empresarial i social, busquen reconèixer les bones pràctiques d’entitats i institucions en matèria d’accessibilitat, elecció, formació, prevenció o desenvolupament de productes i/o serveis adreçats a les persones amb discapacitat. En aquesta edició s'hi han presentat un total de 400 candidatures de 203 empreses en alguna de les nou categories convocades.

Compromís amb la societat

L’accessibilitat és un dels eixos centrals de la política de responsabilitat social de TMB, com ho demostra el seu Pla Director d’Accessibilitat Universal, que defineix els projectes en què treballa la companyia per garantir la igualtat d’oportunitats en la mobilitat.

A més, el camí recorregut els últims anys per TMB ha estat important, i té fites remarcables, com la de l’1 de gener del 2007, quan es va assolir el 100% de la flota d’autobusos de plataforma baixa (1.080 unitats). Pel que fa al metro, el 83% de les estacions tenen ascensors i altres facilitats per a persones amb mobilitat reduïda, i es continua treballant per arribar al 100%. El Funicular de Montjuïc i el Telefèric de Montjuïc, així com el Barcelona Bus Turístic, també són serveis totalment adaptats.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE