Dimarts, 7 de juliol de 2020

TMB fa costat als defensors dels drets humans

 

Després de firmar els convenis de col·laboració, ahir a Sant Boi de Llobregat: d’esquerra a dreta, la regidora Alba Martínez; l'alcalde, Jaume Bosch; el vicepresident de l’AMB i president del Consell Metropolità de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Jordi Portabella, i el director de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB, Santiago Torres / Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

TMB fa costat als defensors dels drets humans

En sintonia amb la sensibilitat social de lentorn metropolità, TMB se suma al projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, que impulsen lAjuntament de Sant Boi de Llobregat i diverses entitats de làmbit de la cooperació i la solidaritat.

Aina Mulet / 04.09.13 - 09:05h

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat per participar en el programa Ciutats Defensores dels Drets Humans, una iniciativa que té com a objectiu divulgar i sensibilitzar els ciutadans sobre la tasca feta per les persones que, dia rere dia, actuen per a la promoció i la protecció dels drets universals.

El projecte també compta amb la col·laboració de diferents municipis catalans, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que també s'hi ha compromès a través d'un conveni, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i Casa Amèrica de Catalunya.

Mostra fotogràfica a l’Espai Mercè Sala

TMB, en el marc del conveni signat amb l’Ajuntament de Sant Boi, s’ocuparà de difondre el programa a través dels seus canals de comunicació escrits, audiovisuals i digitals, i instal·larà, a més, una exposició de la fotògrafa madrilenya Sofía Moro sobre la temàtica dels drets humans a l’Espai Mercè Sala de l’estació de metro de Diagonal (L3 i L5). La mostra, que obrirà les portes al públic el proper 7 d’octubre sota el títol “Defensors: el testimoni obstinat”, es podrà visitar gratuïtament fins a l'11 de novembre.

El projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans ha organitzat del 2 al 12 d’octubre la visita a Catalunya d’un grup de sis defensors i defensores de diversos països d’arreu del món. Al llarg de deu dies, aquests activistes, integrants, entre d’altres, de la Comissió de Drets Humans i Dret Internacional del Bajo Ari (Colòmbia), de la Comissió Nacional Independent de Drets Humans de Libèria i de l’associació Abuelas de la Plaza de Mayo, realitzaran conferències, reunions institucionals i actes en centres educatius per donar a conèixer la feina que desenvolupen.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / AMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE