Divendres, 29 de maig de 2020

TMB assoleix 100.000 seguidors a les xarxes socials

 

Ja som 100.000

TMB assoleix 100.000 seguidors a les xarxes socials

Des que TMB es va llançar al món de les xarxes socials amb l'obertura de la seva pàgina a Facebook, ara fa 5 anys, ja són 100.000 els seguidors de la marca als perfils de Facebook, Twitter, YouTube, Flickr i Slideshare.

Esther Ayala / 02.07.14 - 09:04h

Els departaments de Comunicació Digital, Informació i Atenció Digital i Premsa de TMB treballen activament en la gestió i planificació de la informació adaptant-la a la tipologia dels diferents canals amb la finalitat d'estrènyer la relació amb el seu entorn.

D'aquesta evolució de la presència corporativa a les xarxes socials cal destacar-ne la creació del perfil de Twitter corporatiu @TMB_Barcelona  l'any 2010, concebut amb l'objectiu de reforçar la comunicació amb els usuaris del metro i els autobusos de Barcelona i l'àrea metropolitana i que ha superat els 33.700 seguidors. Els continguts de les piulades de @TMB_Barcelona estan estretament lligats amb els de Facebook, amb un estil més propi de la immediatesa del canal. Tant a Facebook com a Twitter aquestes informacions s'amplien amb enllaços al web corporatiu i a les revistes digitals corporatives i s'enriqueixen amb vídeos i imatges.

A banda de la informació sobre l'empresa i el seu entorn, el 6 de maig del 2013 es va crear un segon perfil de TMB a Twitter, dedicat a oferir informació de servei i atenció al client: @TMBinfo dóna resposta a les consultes i als suggeriments dels usuaris de transport públic de dilluns a divendres de 7 a 20 h ininterrompudament, alhora que informa de manera immediata de les diferents alteracions del servei que es puguin donar. El segueixen més de 7.600 usuaris.

Cinc anys conversant a Facebook

Dies després del cinquè aniversari (16 de juny) del seu perfil social a Facebook, la marca acumula prop de 58.000 seguidors. Els fans de la pàgina de Facebook  poden trobar-hi informació basada en projectes i activitats en marxa, continguts d'interès en l'àmbit del transport, informació sobre les promocions del Club JoTMBé i continguts de divulgació històrica, a més d'una plataforma oberta de conversa entre l'empresa i els seguidors.

Aquesta comunitat de seguidors a les xarxes socials, que creix dia a dia i ja té un volum considerable, també la formen els seguidors dels perfils de TMB a Flickr, on es poden trobar imatges de la xarxa de transport i de diferents esdeveniments que s'hi celebren, com la inauguració del tram Gorg - Bon Pastor de la línia 10 de metro; a YouTube, on es poden trobar espots corporatius, entrevistes i vídeos d'esdeveniments, com el vídeo promocional de la darrera exposició de l'Espai Mercè Sala, i a Slideshare, on es poden trobar documents corporatius de rellevància, com ara la presentació de la primera fase de la Nova Xarxa de Bus.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE