Dimarts, 7 de juliol de 2020

TMB, acreditada com a membre de la Xarxa NUST

 

Acte de reconeixement empreses NUST a l'Ajuntament de Barcelona / Momentum

TMB, acreditada com a membre de la Xarxa NUST

TMB torna a ser reconeguda com a integrant de la Xarxa NUST  Nous Usos Socials del Temps de l’Ajuntament de Barcelona per la seva feina en la gestió del temps i la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de la ciutadania.

Redacció / 23.03.12 - 11:15h

El 21 de febrer passat, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona i en una acte presidit per Irma Rognoni, regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, TMB va rebre l'acreditació com una de les 71 empreses membres de la Xarxa NUST.

El 2006, l’Ajuntament de Barcelona va crear una iniciativa anomenada Xarxa d’Empreses NUST, recollint l'interès i el suport d’un grup d'empreses de la ciutat per col·laborar i establir una xarxa d'intercanvis i experiències, en un clima de confiança i aprenentatge mutu, que permetés compartir coneixements i mesures d'actuació entorn als usos del temps.

TMB va rebre un reconeixement especial pel servei continuat del metro els caps de setmana, una iniciativa que va en la línia a d'afavorir la gestió del temps de la ciutadania.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE