Dilluns, 25 de maig de 2020

El Telefèric de Montjuïc estrena pàgina web

 

Imatge de fons que es pot veure a la portada del nou web del Telefèric de Montjuïc

El Telefèric de Montjuïc estrena pàgina web

El web www.telefericdemontjuic.cat mostra des d'ara una panoràmica única de Barcelona i informació pràctica sobre aquest modern i atractiu transport d'oci, i a més en tres idiomes: català, castellà i anglès. 

Marta Franco / 06.03.14 - 08:28h

Al nou web s'hi pot trobar informació sobre les tres estacions del Telefèric de Montjuïc ─Parc Montjuïc, Castell i Mirador─, els horaris d'obertura i els preus dels bitllets d'aquest mitjà de transport per cable que permet arribar fins a la part més alta de la muntanya de Montjuïc. 

A més, també s'hi especifiquen les diferents opcions de transport públic per arribar a l'estació inferior, llocs d'interès turístic del voltant, com ara la Fundació Miró, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el Castell de Montjuïc, el Poble Espanyol, el Museu Etnològic i els Jardins de Mossèn Costa i Llobera, entre d'altres racons,  així com una galeria fotogràfica per divisar la Ciutat Comtal des del cel a vista d'ocell. Tota una experiència per al visitant, que des de les seves modernes cabines podrà reconèixer edificis emblemàtics com la Sagrada Família o la Torre Agbar.

Al web es recorda que tota la instal·lació està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda ─el 2008 va obtenir la Certificació d'Accessibilitat Universal (norma UNE 170.001) de l'empresa certificadora LGAI Applus─ i que hi ha tarifes especials per a grups de més de 25 persones. També conté un espai de contacte destacat per a l'organització d'esdeveniments d'empreses.

A més, des d'aquest web es recorda als interessats que el Barcelona Bus Turístic i el Catalunya Bus Turístic també disposen de webs pròpies sota els dominis barcelonabusturistic.catcatalunyabusturistic.com.

Revisió completada

La publicació del web coincideix amb la reobertura del servei després de l'aturada tècnica programada, de sis setmanes, en què ha passat la seva primera "ITV" en profunditat obligatòria un cop superades les 22.500 hores de funcionament.

El Telefèric de Montjuïc va fer el 2013 prop d'1,4 milions de viatges i des de l'obertura, el 2007, ja supera els 8,4 milions.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE