Dimarts, 7 de juliol de 2020

Les targetes Hola BCN! es promocionen a la xarxa

 

La nova imatge dels títols de transport Hola BCN!

Les targetes Hola BCN! es promocionen a la xarxa

La pàgina de Facebook de TMB estrena una aplicació, de la mà del club JoTMBé, per descobrir la manera més divertida de moure’s per Barcelona sense límits, en el marc d’una campanya per difondre els abonaments turístics de l'empresa.

Redacció / 05.06.13 - 12:06h

Les targetes ja creades per TMB per a turistes i visitants perquè es puguin desplaçar per la ciutat i làrea metropolitana en el transport públic regular, sense límit de viatges, han estrenat fa unes setmanes nova marca sota el nom Hola BCN!

La campanya de promoció de la gamma de títols de transport Hola BCN!, que persegueix augmentar ingressos i reduir les necessitats de finançament, es desenvolupa majoritàriament en làmbit digital, sobretot al voltant dun vídeo d'animació que vincula duna manera divertida alguns dels principals atractius de Barcelona amb el transport públic. 

Els membres del club d'usuaris JoTMBé, com a potencials prescriptors del transport públic barceloní, des d’aquesta setmana i fins a l'11 de juliol també poden compartir el vídeo amb familiars i amics residents a lestranger mitjançant una aplicació que permet personalitzar-lo amb les fotos dels contactes de Facebook.

A través d’aquesta aplicació del Facebook es pot convidar un amic que visqui fora de Barcelona, el qual pot guanyar un viatge d’anada i tornada per a dues persones a la Ciutat Comtal, més 4 nits destada en un hotel i 3 abonaments de transport Hola BCN! de 5 dies.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE