Dimarts, 7 de juliol de 2020

Servei solidari de bus per al Congrés de Bancs d’Aliments

 

Un dels autobusos articulats de TMB que va participar en el servei solidari de divendres passat / Hora Punta

Servei solidari de bus per al Congrés de Bancs d’Aliments

El 18è congrés i assemblea anuals dels bancs d’aliments espanyols ha comptat amb el suport de TMB i de l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya per facilitar els desplaçaments dels congressistes per Barcelona.

Redacció / 12.04.13 - 17:31h

Cinc conductors voluntaris i cinc autobusos de TMB (quatre articulats i un estàndard) han participat en el servei especial solidari de trasllat dels assistents al congrés i assemblea dels bancs d’aliments, organitzat per la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (Fesbal), els dies 12 i 13 d’abril a Barcelona i Girona.

Els autobusos han traslladat els assistents al congrés, el dia 12, entre els llocs d’allotjament, la seu del Bancs dels Aliments del Barcelona i altres punts de la ciutat. L’eix de l’esdeveniment era la denúncia del malbaratament alimentari, un problema que va ser abordat recentment en la campanya de TMB “Mou-te contra la fam i la pobresa” i que el mateix president del Banc dels Aliments de Barcelona,  Antoni Sansalvadó, ressaltava en l’entrevista del febrer passat.

La Fesbal agrupa 55 bancs d’aliments que en conjunt van ajudar el 2012 1,3 milions de persones en perill d'exclusió social, mitjançant la distribució gratuïta, a través de 8.000 associacions benèfiques, de més de 104 milions de quilos de productes alimentaris. Els bancs d'aliments funcionen gràcies a la col·laboració de més de 2.000 voluntaris.

Pots consultar més informació en el Facebook de Conductors Solidaris de Catalunya.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Bus
Conceptes
RSC
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE