Divendres, 29 de maig de 2020

Ser una empresa socialment responsable té premi

 

Joaquim Forn i Dídac Pestaña, president i vicepresident executiu de TMB, respectivament i, enmig dels dos, Luis Cayo, president del CERMI / Miguel Ángel Cuartero

Ser una empresa socialment responsable té premi

L'actuació conseqüent i prolongada de TMB en el foment de l'accessibilitat, i en l'àmbit de la responsabilitat social en general, ha estat reconeguda i distingida aquest any per diverses entitats independents.

Redacció / 20.12.12 - 16:34h

TMB es defineix com a empresa socialment responsable en tots els ordres, i l’accessibilitat és, des de fa dues dècades, un dels components bàsics d'aquest ADN corporatiu. Així ho ha reconegut l'ens de referència en aquest sector a Espanya, el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), que ha atorgat a TMB el premi cermi.es 2012 en la categoria d’accessibilitat universal, pel fet d'haver aplicat aquest principi a totes les modalitats de transport públic, cosa que ha convertit Barcelona en una de les ciutats més accessibles d'Europa pel que fa a la mobilitat.

Els mateixos responsables del CERMI, encapçalats pel president, Luis Cayo, han acudit a Barcelona per fer el lliurament del premi a la Fundació TMB. El CERMI agrupa més de 7.000 associacions que defensen els interessos de 3,9 milions de persones amb alguna discapacitat.

Implicació amb l'accessibilitat universal

Aquest no ha estat l'únic reconeixement rebut aquest any pel conjunt d'iniciatives aplicades per afavorir l'ús del transport col·lectiu per part de les persones amb diversitat funcional i la implicació mostrada amb el principi de l'accessibilitat universal. També s'han concedit aquests:

  • Premi Coresponsables a la millor empresa socialment responsable del sector públic, atorgat per la Fundación Media Responsable, per l'esforç per fer realitat l'autonomia de les persones discapacitades al transport públic, i en concret dels invidents.
  • Reconeixement per aplicar l'accessibilitat universal a totes les modalitats de transport públic i, especialment, a la seva xarxa d’autobusos, dins del primer Fòrum de la Diversitat Funcional, organitzat per l'associació Amputats Sant Jordi.
  • Finalista de la segona edició dels Telefónica Ability Awards en la categoria d’orientació al client. A més, a partir d’ara, TMB forma part del Club Ability, un fòrum per compartir les millors pràctiques i experiències.

Altres distincions

D'altra banda, aquest any TMB ha rebut altres guardons per la seva activitat de comunicació socialment orientada i amb implicació dels treballadors. Són aquests:

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE