Dijous, 2 d'abril de 2020

La Sagrada Família es deixa seduir per l’OBC

 

Imatge interior de la Sagrada Família / Web oficial de la Sagrada Família

La Sagrada Família es deixa seduir per l’OBC

L'OBC arrencarà temporada amb un concert únic a la Sagrada Família. Aquells que no s'ho vulguin perdre poden participar, fins al 7 de juny, en un sorteig de L'Auditori que posa a disposició de la ciutadania 1.800 entrades gratuïtes.

Redacció / 19.05.15 - 11:11h

Per primera vegada, l'Orquesta Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya donarà la benvinguda a la nova temporada (la 2015-2016) amb un concert especial a la Sagrada Família. Serà el proper 20 de setembre, a les 19.30, sota la batuta del nou director titular de l'OBC, Kazushi Ono.

El concert començarà amb l'obra per a orgue sol "Improvisation", de Vivancos, interpretat per Juan de la Rubia. Seguirà amb "Signals from heaven", del compositor japonès Takemitsu, i "Exsultate, jubilate", de Mozart. Finalment s'interpretarà el gran "Rèquiem" de Fauré, amb el baríton Josep Ramon Olivé, la soprano Eugènia Boix, el Cor Jove de l'Orfeó Català i el Cor Madrigal.

Obert el registre per al sorteig

L'Auditori sorteja 900 entrades dobles, és a dir, 1.800 entrades entre tots els participants de la promoció, que està oberta fins al 7 de juny. Tots els guanyadors rebran a partir del 8 de juny la notificació per correu electrònic i hauran de recollir l'entrada a les taquilles de L'Auditori de l'1 al 14 de setembre. 

TMB, que col·labora amb aquesta activitat, donarà als guanyadors de les entrades un bitllet per a les xarxes d'autobusos i metro de Barcelona, perquè es puguin desplaçar fins al concert amb més facilitat. Igualment, tots els participants en el sorteig passaran a formar part del Club d'usuaris JoTMBé.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE