Dissabte, 7 de desembre de 2019

Rècord de participació en el Concurs de Relats Online

 

Recull d'imatges compartides a Instagram amb l'etiqueta #relatscurts

Rècord de participació en el Concurs de Relats Online

Aquest any Sant Jordi ha reviscut un any més al metro i al bus amb motiu de la 7a edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB, que ha estat tot un èxit gràcies als més de 1.775 participants, que han fet volar la seva imaginació durant el viatge.

Marta Franco / 29.04.13 - 14:25h

En la setena edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB, que ha estat obert a tothom fins al 25 d'abril, s'hi han presentat un total de 2.875 relats entre les diferents categories, xifra que representa un 3% més respecte l’any passat.

La llista de finalistes de les diferents modalitats (10 per cada categoria) es publicarà al web del concurs www.relatscurt.tmb.cat a partir del 13 de maig i la festa de lliurament de premis serà el proper 4 de juny de 2013 a l'estació de metro d'Universitat, a les 19.00 hores.

Els guanyadors de les quatre categories s’emportaran un iPad mini, amb llibres electrònics, així com lots de llibres. Els finalistes també tindran una subscripció anual al club de cultura TR3SC.

Aquest any, a més de la categoria del relat lliure (1.252 narracions presentades), en què els participants envien relats, escrits en una sola pàgina sobre alguna història viscuda o imaginada en un autobús o al suburbà, també es podia participar en tres categories més: Sant Jordi Tweet (861 tuits enviats), Insta Relat (524 imatges penjades) i Salvador Espriu (238 poemes recollits).

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE