Divendres, 29 de maig de 2020

Prova pilot de senyalització turística a Lesseps

 

Els punts d'interès turístic senyalitzats a Lesseps són el Park Güell i la Biblioteca Jaume Fuster / Pep Herrero

Prova pilot de senyalització turística a Lesseps

L'estació de Lesseps estrena uns senyals direccionals per donar a conèixer els punts d'interès turístic de la zona. És una iniciativa impulsada per l'Ajuntament que promou un model de turisme sostenible, responsable i de qualitat. 

Redacció / 07.04.15 - 15:59h

Des de fa uns dies els usuaris del metro que han passat per l'estació de Lesseps hi han trobat uns vinils i cartells de grans dimensions que identifiquen el Park Güell i altres punts d'interès del barri. Aquesta senyalització forma part d'un projecte de l'Ajuntament de Barcelona que impulsa la millora dels senyals turístics a la xarxa de transport públic de la ciutat.

Es vol donar a conèixer els punts d'interès turístic destacats en els Plans de Turisme de Districte per millorar l'experiència dels visitants que es desplacen en transport públic i promoure un model de turisme sostenible, responsable i de qualitat, ja que més del 70% dels turistes de Barcelona asseguren que utilitzen el metro per desplaçar-se per la ciutat.

Per a la nova senyalització s'ha dissenyat una iconografia pròpia i un llibre d'estil que defineix els identificadors.

Finançat amb l'impost turístic

Aquesta iniciativa és un pas més dins l'objectiu de repartir a tots els districtes la riquesa que generen els turistes i trobar un punt d'equilibri entre la seva activitat i la convivència, a més d'aconseguir una millor experiència per als turistes.

El projecte de la senyalització d'aquesta fase pilot compta amb 72.600 € de pressupost i es finança amb el Fons de Foment del Turisme de la Generalitat, provinent de l'impost sobre estades en establiments turístics.

A Lesseps s’hi han instal·lat grans vinils i senyals a les andanes del metro i cartells als passadissos de l'estació / Pep Herrero
A Lesseps s'hi han instal·lat grans vinils i senyals a les andanes del metro i cartells als passadissos de l'estació / Pep Herrero
El projecte, finançat amb l'impost turístic, pretén oferir una experiència òptima als visitants / Pep Herrero
El projecte, finançat amb l’impost turístic, pretén oferir una experiència òptima als visitants / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE