Dimarts, 7 de juliol de 2020

Primera versió de l’app de TMB per a rellotges intel·ligents

 

La TMB App funcionant en un Apple Watch / Miguel Ángel Cuartero

Primera versió de l’app de TMB per a rellotges intel·ligents

TMB llança una nova versió de l'aplicació personalitzable i gratuïta TMB App que és compatible amb els rellotges intel·ligents d'Apple i Android. Es facilita així encara més l’accés dels usuaris a la informació del servei en tot moment.

Marta Franco / 21.08.15 - 09:17h

L’app de TMB, que fins ara estava disponible per a dispositius portàtils amb sistemes operatius Android i iOS, estrena una nova versió, la 3.6.0, que la fa compatible amb el rellotge intel·ligent d’Apple, l’Apple Watch, i amb els d’Android, l’actual gamma Android Wear

A partir d'ara l’usuari pot consultar des del seu canell de manera ràpida i còmoda informació sobre el servei d'autobús mitjançant la funcionalitat iBus, que permet saber en temps real quants minuts falten perquè arribi el proper bus a la parada, tant per a les favorites com per a les més properes a la localització de l'usuari.

En les actualitzacions successives s’aniran incorporant noves opcions per als "smartwatches" com, per exemple, les notificacions d’alertes del servei o la funcionalitat “Vull anar” per planificar un recorregut, presents en la modalitat "smartphone".

A l'avantguarda de les TIC

Davant l’explosió de la tecnologia "wearable", és a dir, la tecnologia vestible entesa com el conjunt d'aparells electrònics que s'incorporen en alguna part del cos interactuant contínuament amb l'usuari, TMB, en el marc del seu programa estratègic TMB Digital, ha volgut fer així un pas més en el desenvolupament de les seves eines digitals.

L’objectiu d'estendre les funcionalitats de la TMB App a aquest tipus de dispositius és facilitar encara més l’accés dels usuaris als serveis i a la informació dels transports.

Aquesta nova versió de l’aplicació torna a posar de manifest els avenços en informació i atenció al ciutadà que suposen les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) aplicades al transport públic.

Una usuària consultant el temps de pas del proper autobús a l'app de TMB des del rellotge / Miguel Ángel Cuartero
Una usuària consultant el temps de pas del proper autobús a l'app de TMB des del rellotge / Miguel Ángel Cuartero
Imatge de la icona de la TMB App en un Apple Watch / Miguel Ángel Cuartero
Imatge de la icona de la TMB App en un Apple Watch / Miguel Ángel Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE