Dilluns, 25 de maig de 2020

Premi a la gestió empresarial innovadora i humanista

 

Tomas Diago, fundador de Softonic, guanyadora del 2013; Manuel del Castillo, director gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; César Molins, director general d'AMES; Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà, i Salvador Alemany, president d'Abertis / Hora Punta

Premi a la gestió empresarial innovadora i humanista

La Fundació Factor Humà, de la qual forma part TMB, ha celebrat la sisena edició dels premis Mercè Sala, dedicats a distingir casos d'èxit de gestió empresarial moderna i amb fort vessant humà.

Andreu Monteys / 15.05.14 - 13:11h

El sisè premi Factor Humà Mercè Sala va ser concedit ahir a l'empresa AMES, dedicada a la fabricació i venda de components metàl·lics sinteritzats, per la seva vocació innovadora, la cerca de l'excel·lència, el seu nivell d'internacionalització i pel seu compromís amb les persones, segons detalla el veredicte del jurat.

La gala dels premis, celebrada ahir al vespre a l'auditori del CaixaFòrum de Barcelona,  va tenir temàtica gastronòmica i va ser conduïda pel carismàtic cuiner Isma Prados. Els espectadors van poder gaudir també de l’experiència i els coneixements de Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca, i de la també restauradora Ada Parellada. El toc d’humor el va posar l’actor i humorista Pep Plaza, conegut per les seves imitacions al programa televisiu "Crackòvia".

La Fundació Factor Humà va ser promoguda per Mercè Sala el 1997 i té com a objectius contribuir a la millora de la gestió de les persones a les organitzacions, i és l'observatori de referència en l'àmbit dels recursos humans a Catalunya. Està formada per 46 empreses, 22 de les quals són patrones, entre les quals TMB.

Amb la promoció dels valors d'innovació, pragmatisme, visió global i humanitat,  la Fundació dóna continuïtat al llegat de Mercè Sala i Schnorkowski, economista i política desapareguda el 2008, que va ser regidora de l’Ajuntament de Barcelona, presidenta de l’Entitat Metropolitana del Transport i de TMB, entre altres entitats.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / AMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE