Dimarts, 7 de juliol de 2020

Nova aplicació per moure’s amb transport públic

 

L'app TMB Maps oberta en un iPad / Miguel Ángel Cuartero

Nova aplicació per moure’s amb transport públic

Localitzar parades i planificar rutes de bus i metro ja és més fàcil i atractiu amb TMB Maps, la nova aplicació per a tauleta tàctil iPad que es pot descarregar de franc de la botiga d'Apple.

Marta Franco / 25.01.12 - 11:12h

Els usuaris de bus, metro i de l’iPad ja poden comptar amb una nova aplicació especial de mobilitat anomenada TMB Maps, que permet planificar rutes amb metro i bus, localitzar les parades i saber quan arribarà l’autobús, entre d’altres opcions, amb l'atractiu visual, la interactivitat i la facilitat d'ús que caracteritzen el dispositiu de pantalla tàctil d'Apple.

L'aplicació situa sobre el territori les estacions de metro i les parades de bus, amb les dades de cadascuna de les línies que hi passen. Es pot escollir entre les vistes habituals de mapa, de satèl·lit o híbrida. La informació de la xarxa de transport públic es descarrega en local per alleugerir les comunicacions.

Descàrrega gratuïta

TMB Maps està disponible a la botiga virtual iTunes d’Apple, des d'on es pot descarregar de franc. Un cop instal·lada, i a través d’un menú tàctil molt intuïtiu, dóna accés a diverses funcions que fan molt més fàcil utilitzar l’autobús i el metro, i també combinar-los entre si. A l’apartat de configuració es pot triar l’idioma entre català, castellà i anglès.

Els usuaris hi trobaran versions per a l'iPad de les populars funcions Vull anar, per planificar el recorregut en transport públic, i On sóc, que ajuda a trobar les parades de bus i metro que hi ha més a la vora, a més del sistema TMB iBus de previsió de temps d'arribada dels autobusos a les parades.

En les primeres cinc setmanes de funcionament, TMB Maps ha estat descarregada 3.149 vegades de la botiga Apple. Ara TMB està treballant per oferir una versió de la mateixa aplicació TMB Maps per a tauletes amb el sistema operatiu Android.

Presentació de l'app TMB Maps en el marc del Saló BCNRail / Miguel Ángel Cuartero
Presentació de l'app TMB Maps en el marc del Saló BCNRail / Miguel Ángel Cuartero
Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE