Dilluns, 25 de maig de 2020

El Museu del Ferrocarril de Catalunya celebra 25 anys de viatge

 

La Mataró preparant-se per a l'activitat "Vapor en viu" / Museu del Ferrocarril de Catalunya

El Museu del Ferrocarril de Catalunya celebra 25 anys de viatge

Aquest dilluns el Museu del Ferrocarril de Catalunya, gestionat per la Fundación de Ferrocarriles Españoles, de la qual TMB n'és membre, ha celebrat el seu 25è aniversari a Vilanova i la Geltrú (Garraf). 

Redacció / 04.08.15 - 10:25h

El Museu del Ferrocarril de Catalunya, ubicat a Vilanova i la Geltrú, ha celebrat aquest dilluns 3 d'agost les seves noces de plata. Des del passat divendres 31 de juliol el museu ha ofert al públic un programa especial amb motiu d'aquesta celebració.

L'aniversari ha coincidit amb les festes de la capital comarcal, i divendres passat es van preparar diverses activitats, com ara una gimcana. Al matí també es van realitzar activitats infantils, i a la tarda la Nau del Pont Grua, una de les edificacions de patrimoni industrial del ferrocarril més antigues que es conserven a Catalunya, es va convertir en l'escenari d'un concert del quartet vocal The4men's.

Renfe i el museu han ofert un bitllet combinat per viatjar des de qualsevol estació de Rodalies fins a Vilanova amb els trens de la línia de Rodalies R2 sud.

Se'ls pot felicitar a les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #25MFCVilanova.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE