Dilluns, 25 de maig de 2020

Més transport públic per al congrés de mòbils

 

Arribada de participants al recinte firal Gran Via, on se celebra el congrés de mòbils / Pep Herrero

Més transport públic per al congrés de mòbils

L'estació de metro d'Espanya experimenta aquests dies una afluència extraordinària d'usuaris, com a punt d'intercanvi de la ruta principal d'accés al recinte firal de Gran Via, on se celebra el Mobile World Congress.

Redacció / 25.02.14 - 11:25h

Amb motiu de l'edició 2014 del Mobile World Congress (WMC) o Congrés Mundial del Mòbil, que se celebra del 24 al 27 de febrer als dos recintes de la Fira de Barcelona, TMB participa en el dispositiu de mobilitat d'aquest esdeveniment amb la capacitat de transport de les seves xarxes i proporcionant els serveis especials contractats per l'organització amb la finalitat d'augmentar l'ús del transport públic per part dels assistents.

El congrés té la seu principal al recinte firal Gran Via, situat a l'Hospitalet de Llobregat, accessible mitjançant la combinació de metro i FGC (estació Europa / Fira), a través del punt d'intercanvi de la plaça d'Espanya. Per això els esforços de TMB en la informació i l'atenció personal als viatgers se centren en aquest enllaç, on conflueixen les línies 1 i 3 de metro, els autobusos especials, així com diverses línies d'autobusos urbans i interurbans.

Un 42% més de passatge

L'afluencia a l'intercanviador de Pl. Espanya s'ha intensificat notablement. El nombre de 80.000 passatgers registrats en un dia laborable de la setmana anterior, s'ha incrementat en uns 34.000, un 42% més.

Altres vies d’arribada i sortida del recinte firal de l'Hospitalet són les línies regulars de bus H12, a través de la parada Plaça d'Europa, i 79, que té parades molt a prop de l'entrada sud. Totes les alternatives i l'esquema general del dispositiu de mobilitat es mostren en un espai especial del web i les pautes principals es difonen a MouTV i les pantalles d'informació de les parades de bus, entre d'altres canals.

Senyalització per al WMC a l'estació de metro d'Espanya de la línia 1 / Hora Punta
Senyalització per al WMC a l'estació de metro d'Espanya de la línia 1 / Hora Punta
Autobús del servei de connexió entre recintes firals, davant del Palau 8 / Pep Herrero
Autobús del servei de connexió entre recintes firals, davant del Palau 8 / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / FGC
Llocs
Servei
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE