Divendres, 29 de maig de 2020

L’àrea d’intercanvi d’Espanya adopta la nova senyalització

 

Senyalització especial a la parada de la línia H12 sentit Gornal / J. Gabriel Gallart

L’àrea d’intercanvi d’Espanya adopta la nova senyalització

Les parades que formen part de l'àrea d'intercanvi de Plaça Espanya estan incorporant els elements de la senyalització especial per a la nova xarxa de bus per facilitar els transbordaments entre línies.

Redacció / 17.10.13 - 16:55h

Aquesta setmana els operaris estan treballant a la plaça d'Espanya vestint les parades d'autobús amb els adhesius de gran format característics de la senyalització de les àrees d'intercanvi, que es van provar a l'estiu a Alfons X, on es creuen les línies H6 i V21.

Ara es veuen molt millor els indicadors de les línies principals que passen per la parada, en aquest cas la diagonal D20, l'horitzontal H12 o la vertical V7. A les marquesines, tant per dins com per fora, hi ha un plànol detallat de l'àrea d'intercanvi, amb la posició de les parades i dels accessos al metro ben marcada. També destaquen els senyals d'orientació, verticals i horitzontals, per fer els trajectes a peu per canviar d'una línia a una altra, segons el sentit del desplaçament.

Aquesta senyalització és la que s'anirà aplicant a la resta d'àrees d'intercanvi que es generen a les interseccions entre línies de la nova xarxa de bus, tant a les cinc actuals com a les que aviat s'hi afegiran amb la posada en marxa de cinc noves línies.

Col·locació dels adhesius a la parada de la línia H12 sentit Gornal / J. Gabriel Gallart
Col·locació dels adhesius a la parada de la línia H12 sentit Gornal / J. Gabriel Gallart

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE