Divendres, 29 de maig de 2020

L'app de TMB evoluciona i estalvia clics

 

Imatge del menú principal de la nova versió de TMB App

L'app de TMB evoluciona i estalvia clics

TMB llança una nova versió de l'aplicació personalitzable i gratuïta TMB App, una app disponible per a dispositius portàtils amb sistemes operatius Android i iOS que ja suma més de quatre milions i mig de visites.

Marta Franco / 02.02.15 - 08:26h

La nova versió de TMB App, la 3.4.0, conserva les funcions de l'anterior, però n'afegeix de noves perquè resulti més còmoda per a l'usuari, que és l'actor principal en la seva evolució. Ara el menú principal incorpora un accés directe al servei TMB iBus, per consultar l'horari de pas dels autobusos més ràpidament introduint el codi de parada, i afegeix una entrada a la configuració de l'app per anar-hi d'una manera més senzilla. S'hi suma també un accés directe a la secció d'atenció al client, des d'on es poden enviar consultes en format e-mail o tuit, i dins la qual s'inclou l'apartat Punts TMB d'informació i atenció al ciutadà.

Una altra millora és la reorganització de l'ordre de l'origen i la destinació de les opcions de cerca del Vull Anar, que prioritza la localització de l'usuari i el plànol de cerca. Així, marcar on s'és i on es vol anar és més fàcil. A més d'aquestes millores, TMB App segueix donant unes possibilitats àmplies de personalització a partir del perfil que el mateix usuari s'hagi creat al club JoTMBé: línies habituals, alertes de servei, informació general de metro i bus, planificació del viatge, atenció al client...

Prop de 300.000 usuaris únics

Des que va entrar en servei la nova app, el març del 2014, suma més de 293.000 usuaris únics, que l'han consultada 4,5 milions de vegades.

Amb les eines desenvolupades dins l'estratègia digital de TMB, l'usuari de transport públic també pot beneficiar-se de la informació d'alteracions al web i al web mòbil en temps real, així com també planificar el viatge amb l'eina interactiva TMB Maps Web.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE