Divendres, 10 de juliol de 2020

El JoTMBé, una comunitat que no para de créixer

 

Creativitat campanya Ja som 200.000!

El JoTMBé, una comunitat que no para de créixer

El programa de màrqueting relacional de TMB segueix guanyant adeptes i ja té més de 200.000 membres, que valoren molt positivament els seus avantatges, segons una segona enquesta d'opinió. 

Marta Franco / 09.03.15 - 08:14h

El club d'usuaris del transport públic JoTMBé ja suma més de 200.000 persones inscrites. Des de la data de creació, el 30 de novembre del 2011, no ha deixat d'ampliar els seus serveis cap als usuaris de metro i autobús, que el valoren amb un notable, un 7,7 sobre 10, com es desprèn dels resultats de la segona enquesta al panel JoTMBé Vull Opinar.

En aquesta segona consulta al panel del club d'usuaris del transport públic, en què els participants s'ofereixen a respondre enquestes que ajuden a millorar el servei i de passada poden aconseguir premis, hi han participat 15.856 membres, un 37,7% més que en la primera onada feta el juliol passat. 

Es manté l’èxit de participació

En aquesta ocasió s'han rebut 9.875 respostes a les preguntes sobre el funcionament del mateix club i sobre el servei de TMB en general. Sobre aquest darrer aspecte, els enquestats puntuen el metro amb una nota mitjana de 7,4. Entre els atributs del metro percebuts com a millors destaquen la rapidesa, amb una valoració de 8,1 punts, i la fiabilitat amb 8 punts. 

Pel que fa al servei de bus, els usuaris li atorguen una nota de 7,2 i els aspectes més ben acollits són la seva accessibilitat i l'esforç de TMB per millorar, tots dos aspectes amb un 8.

Finalment, es demanava una puntuació del servei global de transport que ofereix TMB, que ha donat una nota mitjana de 7,4, una valoració que és superior a l'atorgada en el moment del registre, i ha guanyat 0,3 punts.

Les primeres 250 respostes han obtingut premi directe, i entre tots els participants s'han sortejat deu abonaments mensuals de transport públic i un abonament anual.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE