Diumenge, 12 de juliol de 2020

Finalitzades les actuacions d'estiu de millora del transport

 

Carril bus pavimentat de nou a la part alta de la Diagonal / Pep Herrero

Finalitzades les actuacions d'estiu de millora del transport

L'agost s'ha aprofitat per fer obres de manteniment de la infraestructura del transport públic, tant a la xarxa d'autobusos com a la de metro. És l'època en què les alteracions del servei afecten menys usuaris.

Redacció / 01.09.15 - 09:02h

Ha quedat enrere l'agost, es recupera el nivell habitual de l'activitat laboral i ciutadana, i un cop més el transport públic es prepara per treballar a ple rendiment a partir de l'inici del curs escolar, el 14 de setembre. Tant el metro com els autobusos es beneficiaran de les millores en la infraestructura derivades de les obres de l'estiu.

La infraestructura de l'autobús, la via pública, pateix un desgast que s'ha de corregir periòdicament. Per això l'Ajuntament de Barcelona, dins del conjunt d'obres de manteniment de l'espai públic,  ha executat la pavimentació de diversos trams de carril bus de la ciutat, entre els quals el de la Gran Via de les Corts Catalanes entre la plaça d'Espanya i el carrer Química, el de la Diagonal entre Palau Reial i la Facultat d'Empresarials, i els dels carrers Aribau i Muntaner entre la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes.

Pel que fa al metro, a l'agost s'han fet treballs de millora i manteniment de la infraestructura en sectors concrets de tres línies: a la línia 2, entre Sant Antoni i Universitat; a Vall d'Hebron, de la L5; i a La Sagrera i Bon Pastor, de la L9/10. En tots tres casos ha estat necessari suspendre parcialment el servei i establir transports alternatius, bé amb autobusos especials o bé mitjançant els enllaços de la xarxa.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE