Diumenge, 12 de juliol de 2020

Et mous? Aquest any, contra la fam i la pobresa

 

Carme Trilla, de Càritas, amb la campanya de TMB / Pep Herrero

Et mous? Aquest any, contra la fam i la pobresa

Engega la campanya "Mou-te contra la fam i la pobresa" amb les dues primeres accions solidàries. S’ha realitzat una xerrada de sensibilització i presentació del projecte Paidós de Càritas a l’estació d’Universitat, on l’entitat també ha col·locat un estand informatiu.

Laura Martínez / 23.10.12 - 11:23h

Ja s’ha realitzat la primera acció solidària de la campanya “Mou-te contra la fam i la pobresa”, que ha consistit en una xerrada de sensibilització i presentació del projecte Paidós de Càritas a l’estació de metro d’Universitat.

La xerrada, a càrrec de Carme Trilla, de Càritas, ha donat a conèixer el projecte Paidós (atenció integral i integrada a famílies i infants en risc d’exclusió social), que té com a objectiu pal·liar els efectes de la pobresa infantil i prevenir-ne els factors de cronificació. Es vol promoure, sobretot, l’apoderament de les famílies i dels seus infants a través del desenvolupament de les seves capacitats, recursos i interessos.

"Un no per a ningú"

Càritas també ha col·locat, fins al dia 26 d’octubre, un estand a l’estació d’Universitat amb el missatge “Un no per a ningú”, per donar informació sobre la seva tasca social.

L’activitat s’emmarca dins l’acció solidària “Mou-te contra la fam i la pobresa”, escollida pels treballadors de TMB  i que durant el mes d’octubre, en col·laboració amb Càritas, dedica accions destinades a informar i conscienciar sobre la pobresa infantil que afecta la nostra societat i la tasca que podem portar a terme.

Durant el mes de novembre, les activitats, encapçalades per la Fundació Alícia i el Banc dels Aliments, tindran com a eix central l’alimentació, amb tallers sobre el malbaratament alimentari i el Gran Recapte d’Aliments.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
RSC
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE