Dimarts, 7 de juliol de 2020

Esperit solidari i nadalenc per celebrar les festes

 

Estand de recollida de joguines a l'estació de metro d'Universitat / Pep Herrero

Esperit solidari i nadalenc per celebrar les festes

TMB acaba el 2012 emmarcant la seva campanya de Nadal dins l’acció solidària escollida pels empleats, “Mou-te contra la fam i la pobresa”, i sota el lema “Units contra la pobresa i la fam infantil” col·labora en diverses accions solidàries.

Marta Franco / 19.12.12 - 13:06h

Aquest Nadal, a través del club JoTMBé i de la mà de la cadena de supermercats Caprabo, els usuaris del transport públic poden col·laborar en línia en una acció solidària per alimentar els infants del nostre entorn.

Concretament, fins al 9 de gener, cada clic al botó m’agrada dins la campanya, que passa per la pàgina del Facebook de TMB, equival a 4 àpats ─un esmorzar, un mos de mig matí, un dinar, un berenar i un sopar─ per als infants que més ho necessiten, per contribuir així a fer possible que els més petits tinguin una alimentació completa perquè creixin sans i forts.

Recollida de joguines i polseres solidàries

Paral·lelament, TMB col·labora amb la Creu Roja en la campanya “Apropa’ns a la il·lusió. Un gest, una joguina!” habilitant fins al 21 de desembre, entre les 17.30 i les 20.30, un punt de recollida de joguines a l’estació de metro d’Universitat (L2/L1) que compta amb animació. En aquest espai, els voluntaris de Creu Roja Joventut sensibilitzen els ciutadans i els informen dels objectius de la campanya.

Igualment, TMB se suma a la campanya de venda de polseres solidàries de Caprabo, i durant els dies de recollida de joguines al vestíbul d’Universitat també instal·la un punt de venda de polseres solidàries al preu d’1 euro, dinamitzat per treballadors voluntaris de TMB. En aquest sentit, fins al darrer dia de l’any aquestes polseres també es podran comprar a qualsevol dels Punts TMB.

Els beneficis que s’obtinguin de la venda d’aquestes polseres aniran destinats a la Creu Roja perquè nens de famílies necessitades puguin accedir als menjadors escolars, una iniciativa que l’organització humanitària ha posat en marxa aquest curs amb motiu de l’impacte de la crisi sobre la infància.

Activitats d'animació per a nens / Pep Herrero
Activitats d'animació per a nens / Pep Herrero
Joquines donades pels usuaris del metro / Pep Herrero
Joquines donades pels usuaris del metro / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Llocs
Servei
Conceptes
RSC
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE